GÖLCÜK FEN LİSESİ'NE OKULUM TEMİZ BELGESİ

Eğitim 11.09.2020 - 18:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GÖLCÜK FEN LİSESİ'NE OKULUM TEMİZ BELGESİ

Eğitim kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol kılavuzu kapsamında İzmit İSU Anaokulu'na “Okulum Temiz” belgesi verildi.

BELGELER TESLİM EDİLDİ TSE'nin belirlediği, 'Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programında yer alan kriterleri yerine getiren Eğitim Kurumlarına “Okulum Temiz Belgesi” verildi.  KOCAELİ'DE 5 OKUL Başvuru yapan ve gerekli şartları yerine getiren İzmit Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu, İzmit Bilgün Dereli Anaokulu, İzmit Gültepe İlkokulu, Gebze Yücel Boru Fen Lisesi ve Gölcük Fen Lisesi’ne Vali Seddar Yavuz ve İl Millî Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik tarafından “Okulum Temiz” belgeleri okul müdürlerine takdim edildi.
Eğitim kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi ve Enfeksiyon Önleme Kontrol kılavuzu kapsamında İzmit İSU Anaokulu'na “Okulum Temiz” belgesi verildi.

BELGELER TESLİM EDİLDİ

TSE'nin belirlediği, 'Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programında yer alan kriterleri yerine getiren Eğitim Kurumlarına “Okulum Temiz Belgesi” verildi. 

KOCAELİ'DE 5 OKUL

Başvuru yapan ve gerekli şartları yerine getiren İzmit Mehmet Sinan Dereli Ortaokulu, İzmit Bilgün Dereli Anaokulu, İzmit Gültepe İlkokulu, Gebze Yücel Boru Fen Lisesi ve Gölcük Fen Lisesi’ne Vali Seddar Yavuz ve İl Millî Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik tarafından “Okulum Temiz” belgeleri okul müdürlerine takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.