LASTİK İŞ
ismail

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN 100 YILDA ANLAMLI ETKİNLİK

Gündem 22.04.2020 - 16:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN 100 YILDA ANLAMLI ETKİNLİK

Gölcük Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100.yılı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı düzenlediği anlamlı etkinlikle kutladı.

Belediye Hizmet Binası Türk Bayraklarıyla donatıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve belediye personeli ellerinde bayraklarla coşku içerisinde İstiklal Marşı’nı okudu. “TARİHİMİZDE ÖNEMLİ BİR NOKTASIDIR” Başkan Sezer yaptığı konuşmada, “Aziz milletimizin istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, dünya uluslarına örnek olmuştur. 23 Nisan 1920, tarihimizde önemli bir dönüm noktasıdır. Hakimiyetin kayıtsız şartız millete ait olması iradesi de TBMM’nin açılışı ile resmiyet kazanmıştır. TBMM’nin açılışının 100.yılı olması hasebiyle, bugünün anlamı bir kat daha artmaktadır. “23 NİSAN DÜNYA’DAKİ İLK VE TEK ÇOCUK BAYRAMIDIR” TBMM’nin ilk meclis başkanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan’ı geleceğimizin teminatı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Dünya’daki ilk ve tek çocuk bayramıdır. Çocuklarımız, şanlı tarihimizden aldıkları ilhamla, devletimizi muhasır medeniyetler seviyesinin de üstüne taşıyacaklar, dünyaya barış ve adaletin hâkim olmasına çalışacaklardır.  “NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE” Başta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle; aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyor, sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Allah’ın izniyle Türk Devleti İlelebet Payidar Kalacaktır. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.
Gölcük Belediyesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100.yılı ve Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı düzenlediği anlamlı etkinlikle kutladı.

Belediye Hizmet Binası Türk Bayraklarıyla donatıldı. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve belediye personeli ellerinde bayraklarla coşku içerisinde İstiklal Marşı’nı okudu.

“TARİHİMİZDE ÖNEMLİ BİR NOKTASIDIR”

Başkan Sezer yaptığı konuşmada, “Aziz milletimizin istiklal mücadelesinde gösterdiği azim ve kararlılık, dünya uluslarına örnek olmuştur. 23 Nisan 1920, tarihimizde önemli bir dönüm noktasıdır. Hakimiyetin kayıtsız şartız millete ait olması iradesi de TBMM’nin açılışı ile resmiyet kazanmıştır. TBMM’nin açılışının 100.yılı olması hasebiyle, bugünün anlamı bir kat daha artmaktadır.

“23 NİSAN DÜNYA’DAKİ İLK VE TEK ÇOCUK BAYRAMIDIR”

TBMM’nin ilk meclis başkanı Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk 23 Nisan’ı geleceğimizin teminatı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Dünya’daki ilk ve tek çocuk bayramıdır. Çocuklarımız, şanlı tarihimizden aldıkları ilhamla, devletimizi muhasır medeniyetler seviyesinin de üstüne taşıyacaklar, dünyaya barış ve adaletin hâkim olmasına çalışacaklardır. 

“NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE”

Başta, Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını saygı ve minnetle; aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyor, sevgili çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Allah’ın izniyle Türk Devleti İlelebet Payidar Kalacaktır. Ne Mutlu Türküm Diyene” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.