GENÇSAADET GÖLCÜK GENÇLİĞİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

30.01.2021 - 10:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

GENÇSAADET GÖLCÜK GENÇLİĞİ SOKAK HAYVANLARINI UNUTMADI

SP Gölcük Gençlik Kolları, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının hayatlarını sürdürebilmeleri amacıyla sosyal sorumluluk kapsamında etkinlik düzenledi.

‘Minik Dostlarımız İçin Mamalık, adlı sosyal sorumluluk kapsamında kollarını sıvayan gençler, mama çalışması gerçekleştirdi ‘DUYARLILIK BEKLİYORUZ’ Hayata geçirilen çalışmanın ilk aşamasında Değirmendere’den başlanılarak şehrin muhtelif yerlerine bırakılan mamalıklara dair konuşan SP Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Enes Alaca: Sokak hayvanlarını düşünmek zorundayız. Nitekim bu inancımızın bize yüklediği bir sorumluluktur. Peygamber Efendimiz (s.a.v) "Bu dilsiz hayvanlar hakkında Allah'tan korkun" buyurarak bizi açık bir şekilde uyarmıştır. Özellikle havaların soğuk olduğu şu kış günlerinde hayvanların yiyeceğini düşünmek ve onların ihtiyaçlarını gidermek için elimizden geleni yapmak zorundayız. Halkımızdan da bu hususta duyarlılık bekliyoruz.
SP Gölcük Gençlik Kolları, soğuk kış günlerinde sokak hayvanlarının hayatlarını sürdürebilmeleri amacıyla sosyal sorumluluk kapsamında etkinlik düzenledi.

‘Minik Dostlarımız İçin Mamalık, adlı sosyal sorumluluk kapsamında kollarını sıvayan gençler, mama çalışması gerçekleştirdi

‘DUYARLILIK BEKLİYORUZ’

Hayata geçirilen çalışmanın ilk aşamasında Değirmendere’den başlanılarak şehrin muhtelif yerlerine bırakılan mamalıklara dair konuşan SP Gölcük Gençlik Kolları Başkanı Enes Alaca: Sokak hayvanlarını düşünmek zorundayız. Nitekim bu inancımızın bize yüklediği bir sorumluluktur. Peygamber Efendimiz (s.a.v) "Bu dilsiz hayvanlar hakkında Allah'tan korkun" buyurarak bizi açık bir şekilde uyarmıştır.

Özellikle havaların soğuk olduğu şu kış günlerinde hayvanların yiyeceğini düşünmek ve onların ihtiyaçlarını gidermek için elimizden geleni yapmak zorundayız.

Halkımızdan da bu hususta duyarlılık bekliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.