FUAT GÜRLÜK VEFAT ETİ

Gölcük 02.10.2020 - 09:52, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

FUAT GÜRLÜK VEFAT ETİ

Gölcük Belediyesi TSM Koro şefi Fuat Gürlük vefat etti.

Ünlü Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Fuat Gürlük hayatını kaybetti. Gölcük Belediyesi Konservatuarında uzun yıllardır  Türk Sanat Müziği Korosunda görev yapan ve yüzlerce talebe yetiştiren, bölgeye Türk Sanat Müziğini sevdirmesiyle tanınan şef Fuat Gürlük uzun bir süredir rahatsızdı. Fuat Gürlük göz yaşları ile toprağa verildi.   Bir süredir tedavi görüyordu Bir süredir yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve Yakın zaman önce Ataşehir Çakmak Mahallesi Özel Erdem Hastanesinde açık kalp ameliyatı geçiren Gölcük Belediyesi Konservatuarı, Gölcük ve Değirmendere Sanat Müziği Koroları Şefi Fuat Gürlük  ne yazık ki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak vefat etti. Gürlük’ün vefat haberi ilçemizde derin bir üzüntü ile karşılandı.   Gölcük 17 Ağustos mezarlığına defnedildi Gölcük Belediyesi Konservatuarı, Gölcük ve Değirmendere Sanat Müziği Koroları Şefi Fuat Gürlük’ün cenazesi bugün ikindi namazına müteakip  Dumlupınar Şehitler Camii’nde kılınan Cenaze namazının ardından  Gölcük 17 Ağustos mezarlığına defnedildi. Gürlük’ün cenaze törenine öğrencileri başta olmak üzere dost ve akrabaları katıldı.  Yeni Gölcük Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 
Gölcük Belediyesi TSM Koro şefi Fuat Gürlük vefat etti.

Ünlü Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Fuat Gürlük hayatını kaybetti. Gölcük Belediyesi Konservatuarında uzun yıllardır  Türk Sanat Müziği Korosunda görev yapan ve yüzlerce talebe yetiştiren, bölgeye Türk Sanat Müziğini sevdirmesiyle tanınan şef Fuat Gürlük uzun bir süredir rahatsızdı. Fuat Gürlük göz yaşları ile toprağa verildi.

 

Bir süredir tedavi görüyordu

Bir süredir yaşadığı kalp rahatsızlığı nedeniyle tedavi gören ve Yakın zaman önce Ataşehir Çakmak Mahallesi Özel Erdem Hastanesinde açık kalp ameliyatı geçiren Gölcük Belediyesi Konservatuarı, Gölcük ve Değirmendere Sanat Müziği Koroları Şefi Fuat Gürlük  ne yazık ki yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılmayarak vefat etti. Gürlük’ün vefat haberi ilçemizde derin bir üzüntü ile karşılandı.  

Gölcük 17 Ağustos mezarlığına defnedildi

Gölcük Belediyesi Konservatuarı, Gölcük ve Değirmendere Sanat Müziği Koroları Şefi Fuat Gürlük’ün cenazesi bugün ikindi namazına müteakip  Dumlupınar Şehitler Camii’nde kılınan Cenaze namazının ardından  Gölcük 17 Ağustos mezarlığına defnedildi. Gürlük’ün cenaze törenine öğrencileri başta olmak üzere dost ve akrabaları katıldı.

 Yeni Gölcük Gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet yakınları ve sevenlerine başsağlığı dileriz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.