ESNAF COVİD-19 TESTİ YAPTIRDI

Sağlık 07.04.2021 - 16:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ESNAF COVİD-19 TESTİ YAPTIRDI

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ın girişimi ile Gölcük Esnafı adına önemli bir anlaşma imzalandı ve piyasada 200-300 lira olan antikor testini 1 günlüğüne Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde 50 lira karşılığında yaptırıldı. Teste Gölcük Esnafı yoğun ilgi gösterdi.

Gölcük esnafından yoğun ilgi gördü Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen antikor testine Gölcük Esnafı yoğun ilgi gösterdi. Dün sabah 10:00’da başlayan test 16:00’ya kadar devam etti. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman test sırasında Gölcük Esnafının yanında oldu. Kafalarındaki soru işaretlerini ortadan kaldıracaklar” Başkan Kocaman esnafa yönelik gerçekleştirdiği bu önemli çalışma hakkında yaptığı açıklamada, “ Bugün Gölcük Esnaf ve Sanatkarlarımızı ve yakınlarını ile eş dost akrabalarını kapsayacak şekilde çok ciddi konumda bu Covid illetinden kurtulmak, kafalarındaki soru işretlerini ortadan kaldırmak için  aşı olmuş ya da aşı olmamış, pozitif durumda olmuş daha sonra tedavi olmuş ve aşıları olmuş olan esnafımızı ve yakınlarının bağışıklık sistemlerinin son durumlarının belirlenmesi, geçmişte hiç Covid’e yakalanmamış gibi gözüküp geçirip geçirmediklerini tespit etmek amacıyla yani vücuttaki bu Covid’le alakalı tüm sıkıntının çözümüyle alakalı Esnaf ve sanatkarlarımıza burada bir şeyin yapılması gerekiyordu” dedi. “Esnafımıza aşı önceliği bekledik ama olmadı” Biz aşıyı bekledik aşı hala gelmediğinden dolayı bizde odamız olarak katkı ve desteği sunmak için üyelerimize hizmet sunabilmek için bu testi geçtiğimiz hafta bir firma ile anlaştık. Anlaştığımız sağlık firmasıyla esnaf ve sanatkarlarımız bu testi yaptıracaklar ve en azından içleri rahat olacaklar. Bağışıklı sistemleri çok önemli ve kimse bağışıklık sistemlerinin ne olduğunu bilmiyor. Bağışıklık sisteminin yeterli olup olmadığının tespitini de yapmış olacaklar. İçindeki sıkıntı stresten insanlar bir şekilde arınmış olacaklar. Yani geçmişte de geçirmişlerse de  öğrenmiş olacaklar. Yani bu önemli bir hizmet ve basite alınmaması gereken bir konu. Biz bunları yaptırırken esnafımıza hizmet amacıyla gerçekleştirdik. 50 lira gibi bir ücret karşılığında yaptırıyorlar ve başka hiçbir ücret ödemeyecekler. Bu testin yararlı olacağını düşünüyorum.  Bu dönemde her şeyi devletten beklenmesinin de doğru olmadığın ifade etmek istiyorum. Bizlerinde elimizi taşın altına koymamızın gerekti konusunda bir karar aldık. Tüm esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olsun” dedi.
Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman’ın girişimi ile Gölcük Esnafı adına önemli bir anlaşma imzalandı ve piyasada 200-300 lira olan antikor testini 1 günlüğüne Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde 50 lira karşılığında yaptırıldı. Teste Gölcük Esnafı yoğun ilgi gösterdi.

Gölcük esnafından yoğun ilgi gördü

Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen antikor testine Gölcük Esnafı yoğun ilgi gösterdi. Dün sabah 10:00’da başlayan test 16:00’ya kadar devam etti. Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman test sırasında Gölcük Esnafının yanında oldu.

Kafalarındaki soru işaretlerini ortadan kaldıracaklar”

Başkan Kocaman esnafa yönelik gerçekleştirdiği bu önemli çalışma hakkında yaptığı açıklamada, “ Bugün Gölcük Esnaf ve Sanatkarlarımızı ve yakınlarını ile eş dost akrabalarını kapsayacak şekilde çok ciddi konumda bu Covid illetinden kurtulmak, kafalarındaki soru işretlerini ortadan kaldırmak için  aşı olmuş ya da aşı olmamış, pozitif durumda olmuş daha sonra tedavi olmuş ve aşıları olmuş olan esnafımızı ve yakınlarının bağışıklık sistemlerinin son durumlarının belirlenmesi, geçmişte hiç Covid’e yakalanmamış gibi gözüküp geçirip geçirmediklerini tespit etmek amacıyla yani vücuttaki bu Covid’le alakalı tüm sıkıntının çözümüyle alakalı Esnaf ve sanatkarlarımıza burada bir şeyin yapılması gerekiyordu” dedi.

“Esnafımıza aşı önceliği bekledik ama olmadı”

Biz aşıyı bekledik aşı hala gelmediğinden dolayı bizde odamız olarak katkı ve desteği sunmak için üyelerimize hizmet sunabilmek için bu testi geçtiğimiz hafta bir firma ile anlaştık. Anlaştığımız sağlık firmasıyla esnaf ve sanatkarlarımız bu testi yaptıracaklar ve en azından içleri rahat olacaklar. Bağışıklı sistemleri çok önemli ve kimse bağışıklık sistemlerinin ne olduğunu bilmiyor. Bağışıklık sisteminin yeterli olup olmadığının tespitini de yapmış olacaklar. İçindeki sıkıntı stresten insanlar bir şekilde arınmış olacaklar. Yani geçmişte de geçirmişlerse de  öğrenmiş olacaklar. Yani bu önemli bir hizmet ve basite alınmaması gereken bir konu. Biz bunları yaptırırken esnafımıza hizmet amacıyla gerçekleştirdik. 50 lira gibi bir ücret karşılığında yaptırıyorlar ve başka hiçbir ücret ödemeyecekler. Bu testin yararlı olacağını düşünüyorum.  Bu dönemde her şeyi devletten beklenmesinin de doğru olmadığın ifade etmek istiyorum. Bizlerinde elimizi taşın altına koymamızın gerekti konusunda bir karar aldık. Tüm esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.