ESKİŞEHİRLİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Gölcük 18.05.2014 - 22:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ESKİŞEHİRLİLERDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 3. Geleneksel Çibörek Günü’nü Gölcük Kongre Sarayı’nda düzenledi.

3.Geleneksel Çibörek Günü’nde İlçe Emniyet Müdürü Kamil Çelik,Kültür Dernekleri Platformu Başkanı Orhan Karagöz,Türk Harb-İş Teş. Sekreteri Nadir Akyıldız,SEVDER Başkanı Orhan Baş ve katılımcılar yer aldı. ELDE EDİLEN HASILAT SOMA’YA BAĞIŞLANACAK Geleneksel Çibörek Günü’nden elde edilen gelirin Manisa Soma’da hayatını kaybeden maden şehitlerinin ailelerine bağışlanacağı öğrendildi.Programda konuşmasını yapan Gölcük Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol,”Çibörek günümüzde yöresel sanatçılarımız,halk oyunu ekibimiz ve efeler burada yer alacaktı.13 Mayıs 2014tarihinde Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası yurdun dört bir yanında olduğu gibi bizleri de derin bir acıya boğdu.Bu sebeple bugün programa çağırılmayı düşündüğümüz sanatçılarımız,efelerimiz ve halk oyunları ekiplerimiz için ayırdığımız bütçeyi ve Geleneksel Çibörek Günü’nde elde edeceğimiz tüm gelirleri Manisa Soma’da hayatını kaybeden işçi arkadaşlarımızın geride kalan ailelerinin yaralarını sarması amacıyla Yönetim Kurulu olarak bağış yapmaya karar verdik.Bu konuda etkinliğimize katılarak bizlere destek veren siz değerli dostlarımızın da aynı fikir ve hassasiyetle olduğunuzu düşünüyor,bu etkinliğimize vermiş olduğunuz katkılarınızdan ve anlayışınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.
Gölcük Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, 3. Geleneksel Çibörek Günü’nü Gölcük Kongre Sarayı’nda düzenledi.

3.Geleneksel Çibörek Günü’nde İlçe Emniyet Müdürü Kamil Çelik,Kültür Dernekleri Platformu Başkanı Orhan Karagöz,Türk Harb-İş Teş. Sekreteri Nadir Akyıldız,SEVDER Başkanı Orhan Baş ve katılımcılar yer aldı.

ELDE EDİLEN HASILAT SOMA’YA BAĞIŞLANACAK

Geleneksel Çibörek Günü’nden elde edilen gelirin Manisa Soma’da hayatını kaybeden maden şehitlerinin ailelerine bağışlanacağı öğrendildi.Programda konuşmasını yapan Gölcük Eskişehirliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol,”Çibörek günümüzde yöresel sanatçılarımız,halk oyunu ekibimiz ve efeler burada yer alacaktı.13 Mayıs 2014tarihinde Manisa’nın Soma ilçesinde yaşanan maden faciası yurdun dört bir yanında olduğu gibi bizleri de derin bir acıya boğdu.Bu sebeple bugün programa çağırılmayı düşündüğümüz sanatçılarımız,efelerimiz ve halk oyunları ekiplerimiz için ayırdığımız bütçeyi ve Geleneksel Çibörek Günü’nde elde edeceğimiz tüm gelirleri Manisa Soma’da hayatını kaybeden işçi arkadaşlarımızın geride kalan ailelerinin yaralarını sarması amacıyla Yönetim Kurulu olarak bağış yapmaya karar verdik.Bu konuda etkinliğimize katılarak bizlere destek veren siz değerli dostlarımızın da aynı fikir ve hassasiyetle olduğunuzu düşünüyor,bu etkinliğimize vermiş olduğunuz katkılarınızdan ve anlayışınızdan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.”dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.