EMEĞİN HAKKI KUTSALDIR

Eğitim 30.04.2015 - 18:39, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

EMEĞİN HAKKI KUTSALDIR

2009 yılından beri resmi olarak kutlanmakta olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir tebrik mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün çalışanları tebrik etti.

EMEĞİN HAKKI KUTSALDIR Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ailesinin huzur ve mutluluk içerisinde çalıştığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Biz, büyük bir aileyiz. Hangi görevde olursak olalım, halkımıza hizmet için varız. El ve gönül birliğiyle bunun için çalışıyoruz. Çalışanlarımızın emeğinin hakkı kutsaldır. Belediyemizin hiçbir çalışanına beş kuruş borcu yoktur. Her zaman, bu kent ve bu ülke için çalışan emek verenden yanayız. Çalışan, üreten herkesle gurur duyarız. Biz, işçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını verilmesi gerektiğine inanırız. Çalışanlarımızla her zaman iç içeyiz, aynı sofradayız. Çalışanlarımıza değer veriyoruz, onları iyi gününde de kötü gününde de yalnız bırakmıyoruz” şeklinde sözlerini sürdürdü.   SİZLERLE GURUR DUYUYORUM Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu mesajına şu sözlerle devam etti; “1 Mayıs vesilesiyle bütün çalışanların bayramını kutluyorum. İnsan merkezli en önemli iki ekonomik değer olan emek ve zekânın takdir edilmesi ve bunların öneminin yılın sadece bir gününde değil, her gün saygı ile değerlendirilmesi önemlidir. İşte Hükümetimiz, yaptığı düzenlemeler ile çalışan insanların emek ve zekâ bileşkesine duyduğu saygıyı en açık biçimde vurgulamıştır. Dünyada sanayi devrimi ile başlayan süreç kapsamında çalışan insanların emek ve zekâlarının sömürülmesine karşı duyulan tepkinin, organize bir karşı koyuşu olan 1 Mayıs’ın bütün çalışanlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Evine helâl alın teri ile ekmeğini götüren, çoluk çocuğuna rızkını temin etme derdinde olan o yiğit ve mert insanlarımızla, hemşehrilerimle gurur duyuyorum” dedi.
2009 yılından beri resmi olarak kutlanmakta olan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir tebrik mesajı yayınlayan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, bütün çalışanları tebrik etti.

EMEĞİN HAKKI KUTSALDIR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ailesinin huzur ve mutluluk içerisinde çalıştığını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Biz, büyük bir aileyiz. Hangi görevde olursak olalım, halkımıza hizmet için varız. El ve gönül birliğiyle bunun için çalışıyoruz. Çalışanlarımızın emeğinin hakkı kutsaldır. Belediyemizin hiçbir çalışanına beş kuruş borcu yoktur. Her zaman, bu kent ve bu ülke için çalışan emek verenden yanayız. Çalışan, üreten herkesle gurur duyarız. Biz, işçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığını verilmesi gerektiğine inanırız. Çalışanlarımızla her zaman iç içeyiz, aynı sofradayız. Çalışanlarımıza değer veriyoruz, onları iyi gününde de kötü gününde de yalnız bırakmıyoruz” şeklinde sözlerini sürdürdü.

 

SİZLERLE GURUR DUYUYORUM

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu mesajına şu sözlerle devam etti; “1 Mayıs vesilesiyle bütün çalışanların bayramını kutluyorum. İnsan merkezli en önemli iki ekonomik değer olan emek ve zekânın takdir edilmesi ve bunların öneminin yılın sadece bir gününde değil, her gün saygı ile değerlendirilmesi önemlidir. İşte Hükümetimiz, yaptığı düzenlemeler ile çalışan insanların emek ve zekâ bileşkesine duyduğu saygıyı en açık biçimde vurgulamıştır. Dünyada sanayi devrimi ile başlayan süreç kapsamında çalışan insanların emek ve zekâlarının sömürülmesine karşı duyulan tepkinin, organize bir karşı koyuşu olan 1 Mayıs’ın bütün çalışanlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını dilerim. Evine helâl alın teri ile ekmeğini götüren, çoluk çocuğuna rızkını temin etme derdinde olan o yiğit ve mert insanlarımızla, hemşehrilerimle gurur duyuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.