ELLİBEŞ VE ŞENOL'DAN GÖLCÜKSPOR'A BAKLAVA DOPİNGİ

Spor 14.02.2021 - 19:47, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ELLİBEŞ VE ŞENOL'DAN GÖLCÜKSPOR'A BAKLAVA DOPİNGİ

Karşıyaka’ya galibiyeti sonrası topbaşı yapan Gölcükspor’u tatlıyla ziyaret ederek desteklerini esirgemeyen, geçmiş dönemlerde genel kaptanlık yapmış olan Adem Ellibeş ve Musa Şenol, takıma moral verdi.

Adem Ellibeş “Karşıyaka deplasmanda büyük mücadelenizi kutluyorum, alın teriniz için hepinizi tebrik ediyorum. Batman Petrolspor maçında da aynı gayret ve mücadelenizle başarılar diliyorum” dedi. Gölcükspor yönetimi de, 1877 Alemdağspor maçı öncesi takımı antrenmanını takip etti. Başkan Hüseyin Çardak ve yönetim kurulu üyeleri, futbolculara tatlı ikram ederek, her zaman her şartta yanlarında olduklarını iletti.  BATMAN HAZIRLIKLARI Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimi Gölcükspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Karşıyaka'yı 2-0 yenerek üç puan ile evinde döndü. Çarşamba günü ise evinde Batman Petrolspor'u ağırlayacak olan Kırmızı Siyahlılar hazırlıklara başladı Gölcükspor Çarşamba günü oynayacağı Batman Petrolspor hazırlıklarına Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde gerçekleştirildi. Antrenmanda bireysel koşu çalışmasının ardından el topu oynadı. Top çalışması ve dar alanda çift kale ile antrenman sonlandırıldı.
Karşıyaka’ya galibiyeti sonrası topbaşı yapan Gölcükspor’u tatlıyla ziyaret ederek desteklerini esirgemeyen, geçmiş dönemlerde genel kaptanlık yapmış olan Adem Ellibeş ve Musa Şenol, takıma moral verdi.

Adem Ellibeş “Karşıyaka deplasmanda büyük mücadelenizi kutluyorum, alın teriniz için hepinizi tebrik ediyorum. Batman Petrolspor maçında da aynı gayret ve mücadelenizle başarılar diliyorum” dedi. Gölcükspor yönetimi de, 1877 Alemdağspor maçı öncesi takımı antrenmanını takip etti. Başkan Hüseyin Çardak ve yönetim kurulu üyeleri, futbolculara tatlı ikram ederek, her zaman her şartta yanlarında olduklarını iletti. 

BATMAN HAZIRLIKLARI

Misli.com 3.Lig 3.Grup temsilcimi Gölcükspor geçtiğimiz hafta deplasmanda Karşıyaka'yı 2-0 yenerek üç puan ile evinde döndü. Çarşamba günü ise evinde Batman Petrolspor'u ağırlayacak olan Kırmızı Siyahlılar hazırlıklara başladı

Gölcükspor Çarşamba günü oynayacağı Batman Petrolspor hazırlıklarına Teknik Direktör Adil Kuru nezaretinde gerçekleştirildi. Antrenmanda bireysel koşu çalışmasının ardından el topu oynadı. Top çalışması ve dar alanda çift kale ile antrenman sonlandırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.