LASTİK İŞ
ismail

ELLİBEŞ ''RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN''

Kocaeli 23.05.2020 - 14:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ELLİBEŞ ''RAMAZAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN''

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,Bayram mesajı yayınladı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ramazan Bayramını kutladı:

Ellibeş'İn mesajı şöyle ; “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayının daha nihayetine ererek, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyayı etkisi altına alan ve sosyal yaşamımızı derinden etkileyen pandemi süreci nedeniyle bu ramazan ayı, alışkın olduğumuzun dışında yaşanmış olsa da, manevi faziletleri olan yardımlaşma, sabır ve huzur duygularını yine en derinden hissederek bu mübarek ayın sonuna gelip, bayrama ulaştığımız için Allah’a şükrediyoruz. Ramazan boyunca olduğu gibi, bayramda da bazı istek ve arzularımızdan uzak olacağız. Sevdiklerimizle bir araya gelemeyeceğiz. Ziyaretlerimizi yapamayacağız. Ama unutmayın ki, bu sabrın mükafatı olarak salgını yendikten sonra çok daha özgür biçimde normal hayata dönmemiz bu tedbirleri ne kadar iyi uyguladığımıza bağlı olacak. Ramazan Bayramımız mübarek olsun Ülkemiz 2023 vizyonuna adım adım yürürken, içinde bulunduğumuz bu zor süreçten güçlenerek çıkmaktadır. Milletimiz bu sürecin gerektirdiği tüm sorumlulukları birlik ve beraberlik duygusuyla ve devletimize duyduğu güvenle yerine getirmektedir. Milletimizin büyük bir çoğunluğu ülkemizin yakaladığı gelişmeleri, daha iyi okuyabildiklerini belirterek devletine güvenlerini tazelemişlerdir. Özellikle yurtdışında yaşayan soydaşlarımızdan bugün gelinen noktada icraatları nedeniyle ülkesiyle gurur duyduklarına dair mesajlar alınmaktadır. Kovit-19 ile başarıyla mücadele edilirken, diğer yandan icraatlar ve yatırımlar da hız kesmeden devam etmektedir. Kriz sürecinde gösterilen reeksler sayesinde Türkiye bölgesel gücüne güç katmakta ve küresel aktör olma yolunda kararlılıkla ilerlemektedir.Bu duygu ve düşüncelerle Rabbimden, sevgi, kardeşlik ve muhabbet olan bayramın başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, sağlık-sıhhat getirmesini temenni ediyor, Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş,Bayram mesajı yayınladı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Ramazan Bayramını kutladı:

Ellibeş'İn mesajı şöyle ;

“Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir ramazan ayının daha nihayetine ererek, Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dünyayı etkisi altına alan ve sosyal yaşamımızı derinden etkileyen pandemi süreci nedeniyle bu ramazan ayı, alışkın olduğumuzun dışında yaşanmış olsa da, manevi faziletleri olan yardımlaşma, sabır ve huzur duygularını yine en derinden hissederek bu mübarek ayın sonuna gelip, bayrama ulaştığımız için Allah’a şükrediyoruz.

Ramazan boyunca olduğu gibi, bayramda da bazı istek ve arzularımızdan uzak olacağız. Sevdiklerimizle bir araya gelemeyeceğiz. Ziyaretlerimizi yapamayacağız. Ama unutmayın ki, bu sabrın mükafatı olarak salgını yendikten sonra çok daha özgür biçimde normal hayata dönmemiz bu tedbirleri ne kadar iyi uyguladığımıza bağlı olacak. Ramazan Bayramımız mübarek olsun

Ülkemiz 2023 vizyonuna adım adım yürürken, içinde bulunduğumuz bu zor süreçten güçlenerek çıkmaktadır. Milletimiz bu sürecin gerektirdiği tüm sorumlulukları birlik ve beraberlik duygusuyla ve devletimize duyduğu güvenle yerine getirmektedir. Milletimizin büyük bir çoğunluğu ülkemizin yakaladığı gelişmeleri, daha iyi okuyabildiklerini belirterek devletine güvenlerini tazelemişlerdir.

Özellikle yurtdışında yaşayan soydaşlarımızdan bugün gelinen noktada icraatları nedeniyle ülkesiyle gurur duyduklarına dair mesajlar alınmaktadır. Kovit-19 ile başarıyla mücadele edilirken, diğer yandan icraatlar ve yatırımlar da hız kesmeden devam etmektedir. Kriz sürecinde gösterilen reeksler sayesinde Türkiye bölgesel gücüne güç katmakta ve küresel aktör olma yolunda kararlılıkla ilerlemektedir.Bu duygu ve düşüncelerle Rabbimden, sevgi, kardeşlik ve muhabbet olan bayramın başta İslam dünyası olmak üzere, tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını, sağlık-sıhhat getirmesini temenni ediyor, Ramazan Bayramını tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.