ELLİBEŞ''HAK GASBINA,AYRIMCILIĞA,ŞİDDETE KARŞIYIZ''

Kocaeli 07.03.2021 - 14:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ELLİBEŞ''HAK GASBINA,AYRIMCILIĞA,ŞİDDETE KARŞIYIZ''

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’yle ilgili yayımladığı mesajda ayrımcılığa, hak gasbına ve şiddete karşı oldukları vurgusu yaptı:

YOL GÖSTERİCİ GÖRÜYORUZ “Aile ve toplum yapısının temel direği kadınlarımızın, hayatın her alanında etkinliğinin artması, ülkemizin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük öneme sahiptir. Bu anlayışla, eğitimden iş hayatına ve siyasete kadar her alanda kadınlarımızın söz sahibi olmaları, sorunları ve çözümlerini dile getirmesi, önerileriyle yol gösterici olmalarını destekliyoruz. Eğitimli, öz güveni yüksek ve cesur kadınlarımız aynı zamanda ülkemizin geleceği açısından da en büyük güvencemizdir. Ülkemizi daha ileri seviyelere taşımak için her türlü ayrımcılığa, hak gasbına ve şiddete karşı mücadelede kadınlarımızın sonuna kadar yanında olmaya devam edeceğiz. Devletimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmesinin yanı sıra küçük yaşlardan itibaren kız-erkek bütün çocuklarımızın ve gençlerimizin bu şuurla yetiştirilmesi için çalışmayı sürdürmeliyiz. Temel haklar ve yükümlülükler açısından kadın ve erkek arasında herhangi bir ayrımcılığa yer olmaması gerektiğini belirterek, şiddetin kurbanı olan kadınlarımıza Allah'tan rahmet, canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakınlarımıza sabır temenni ederek tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.”
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’yle ilgili yayımladığı mesajda ayrımcılığa, hak gasbına ve şiddete karşı oldukları vurgusu yaptı:

YOL GÖSTERİCİ GÖRÜYORUZ

“Aile ve toplum yapısının temel direği kadınlarımızın, hayatın her alanında etkinliğinin artması, ülkemizin aydınlık yarınlara yürüyüşünde büyük öneme sahiptir. Bu anlayışla, eğitimden iş hayatına ve siyasete kadar her alanda kadınlarımızın söz sahibi olmaları, sorunları ve çözümlerini dile getirmesi, önerileriyle yol gösterici olmalarını destekliyoruz. Eğitimli, öz güveni yüksek ve cesur kadınlarımız aynı zamanda ülkemizin geleceği açısından da en büyük güvencemizdir. Ülkemizi daha ileri seviyelere taşımak için her türlü ayrımcılığa, hak gasbına ve şiddete karşı mücadelede kadınlarımızın sonuna kadar yanında olmaya devam edeceğiz.

Devletimiz ve sivil toplum kuruluşlarımızın üzerine düşen yükümlülükleri yerine getirmesinin yanı sıra küçük yaşlardan itibaren kız-erkek bütün çocuklarımızın ve gençlerimizin bu şuurla yetiştirilmesi için çalışmayı sürdürmeliyiz. Temel haklar ve yükümlülükler açısından kadın ve erkek arasında herhangi bir ayrımcılığa yer olmaması gerektiğini belirterek, şiddetin kurbanı olan kadınlarımıza Allah'tan rahmet, canlarından çok sevdikleri çocuklarını, eşlerini, babalarını, kardeşlerini vatan uğruna toprağa veren şehit yakınlarımıza sabır temenni ederek tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü tebrik ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.