ELLİBEŞ ‘GÖLCÜK’E HİZMET ETMENİN ONURU VE HUZURUNU YAŞADILAR’

02.05.2016 - 18:20, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ELLİBEŞ ‘GÖLCÜK’E HİZMET ETMENİN ONURU VE HUZURUNU YAŞADILAR’

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde Zabıta Amiri Recep Sözen ve Zabıta Memuru Erdoğan Fitöz’ün emekliye ayrılması sebebiyle Zabıta Müdürlüğü tarafından veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Zabıta Müdürü İrfan Çavuş ve zabıta personeli katıldı.   ‘GÖLCÜK’E HİZMET ETMENİN ONURU VE HUZURUNU YAŞADILAR’ Yemek sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; “Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan Recep Sözen ve Erdoğan Fitöz arkadaşlarımız bir ömür boyu sizinle birlikte çalıştılar. Gölcük halkına hizmet etmenin onuru ve huzurunu yaşadılar ve emekliye ayrıldılar. Belediyecilikte Belediye başkanlığından sonra en zor Zabıtalık desem yanlış olmaz herhalde zabıta sonuçta Belediye kurumunu halkın önünde temsil eden insandır. Giydiği Üniformayla bunu açık ve net gösteren insan bu yüzden zabıtaların görev ve sorumlulukları diğer personele göre daha fazla hep gözde, hep önde attığı her adım, yaptığı her eylem vatandaşın gözü önünde Belediyenin bir itibarı ve puanı olarak yansıyor. Bu anlayış içerisinde 33 yılı aşkın görev yapan Recep Sözen, 28 yıldır da Erdoğan Fitöz arkadaşlarım bu meslekte kazaya belaya bulaşmadan mutluluk içerisinde ayrılabildiler. Ben her iki arkadaşımıza Gölcük halkı adına teşekkür ediyorum. Her birinden Allah razı olsun emeklerine sağlık, alın terlerine sağlık bizler varsa bütün haklarımızı helal ediyoruz. Hizmet sektöründe sadece yanımızdan ayrıldılar, kardeşlerimiz olarak sürekli gönlümüzde olacaklar. Bundan sonraki yaşantılarında hayırlı ömürler diliyoruz. Çalıştığımız dönemde çalışkanlıklarını, görev azimlerini gördük. Tüm arkadaşlarımıza sağlıklı ömür ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde emekli olmalarını diliyorum. Ben bu vesile ile her ikisine bundan sonraki yaşamlarında sağlık , sıhhat  mutluluk diliyorum. PLAKET TAKDİMİNDE BULUNULDU Daha sonra Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş emekli olan zabıtalara plaket takdiminde bulundu. Belediye Zabıta Müdürü İrfan Çavuş ise emekli olan Zabıta Amiri Recep Sözen ve Zabıta Memuru Erdoğan Fitöz’e hediyelerini takdim etti. Emekli olan her iki zabıta personeline emekliliklerinin hayırlı ve uğurlu  olması temenisinde bulundu ,başkan yardımcısı Kemal Kahraman da emekli olan zabıta personellerinin emeklilik hayatının mutlu ve huzlu bir şekilde geçmesi temenisinde bulundu.
Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde Zabıta Amiri Recep Sözen ve Zabıta Memuru Erdoğan Fitöz’ün emekliye ayrılması sebebiyle Zabıta Müdürlüğü tarafından veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen yemeğe Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Zabıta Müdürü İrfan Çavuş ve zabıta personeli katıldı.

 

‘GÖLCÜK’E HİZMET ETMENİN ONURU VE HUZURUNU YAŞADILAR’

Yemek sonrası açıklama yapan Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş; “Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü’nde çalışan Recep Sözen ve Erdoğan Fitöz arkadaşlarımız bir ömür boyu sizinle birlikte çalıştılar. Gölcük halkına hizmet etmenin onuru ve huzurunu yaşadılar ve emekliye ayrıldılar. Belediyecilikte Belediye başkanlığından sonra en zor Zabıtalık desem yanlış olmaz herhalde zabıta sonuçta Belediye kurumunu halkın önünde temsil eden insandır. Giydiği Üniformayla bunu açık ve net gösteren insan bu yüzden zabıtaların görev ve sorumlulukları diğer personele göre daha fazla hep gözde, hep önde attığı her adım, yaptığı her eylem vatandaşın gözü önünde Belediyenin bir itibarı ve puanı olarak yansıyor. Bu anlayış içerisinde 33 yılı aşkın görev yapan Recep Sözen, 28 yıldır da Erdoğan Fitöz arkadaşlarım bu meslekte kazaya belaya bulaşmadan mutluluk içerisinde ayrılabildiler. Ben her iki arkadaşımıza Gölcük halkı adına teşekkür ediyorum. Her birinden Allah razı olsun emeklerine sağlık, alın terlerine sağlık bizler varsa bütün haklarımızı helal ediyoruz. Hizmet sektöründe sadece yanımızdan ayrıldılar, kardeşlerimiz olarak sürekli gönlümüzde olacaklar. Bundan sonraki yaşantılarında hayırlı ömürler diliyoruz. Çalıştığımız dönemde çalışkanlıklarını, görev azimlerini gördük. Tüm arkadaşlarımıza sağlıklı ömür ve hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde emekli olmalarını diliyorum. Ben bu vesile ile her ikisine bundan sonraki yaşamlarında sağlık , sıhhat  mutluluk diliyorum.

PLAKET TAKDİMİNDE BULUNULDU
Daha sonra Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş emekli olan zabıtalara plaket takdiminde bulundu. Belediye Zabıta Müdürü İrfan Çavuş ise emekli olan Zabıta Amiri Recep Sözen ve Zabıta Memuru Erdoğan Fitöz’e hediyelerini takdim etti. Emekli olan her iki zabıta personeline emekliliklerinin hayırlı ve uğurlu  olması temenisinde bulundu ,başkan yardımcısı Kemal Kahraman da emekli olan zabıta personellerinin emeklilik hayatının mutlu ve huzlu bir şekilde geçmesi temenisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.