DUMLU, ECZACILARDAN DESTEK İSTEDİ

Asayiş 30.04.2015 - 17:43, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

DUMLU, ECZACILARDAN DESTEK İSTEDİ

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleşen gezilerine ara vermeden devam ediyor.

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu, 7 Haziran Genel seçimlerine hazırlık kapsamında gerçekleştirdiği saha çalışmalarına Karamürsel’de devam etti. CHP Kocaeli Milletvekili 7’inci Sıra Adayı Dr. Ayhan Mutlu’nun da katıldığı gezide, Karamürsel Devlet Hastanesi ve Eczaneler gezildi. Vatandaşların, Ecz. Dumlu’yu milletvekili olarak görmek istediklerini belirtmeleri üzerine moraller daha da yükseldi  CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleşen gezilerine ara vermeden devam ediyor. Karamürsel’de ikinci seferini sağlık alanında gerçekleştiren Ecz. Turan Dumlu, Kocaeli Milletvekili 7’inci Sıra Adayı Dr. Ayhan Mutlu ile birlikte, önceki gün Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, CHP Kadın Kolları İl Yöneticisi Hamiyet Eraslan ve ilçe yönetiminin ev sahipliğinde Karamürsel Devlet Hastanesi ve eczaneleri gezdiler. Hastane çalışanları ile ayaküstü sohbet gerçekleştiren Ecz. Dumlu, hastaları da odalarında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hastane turu sonrasında, Karamürsel Devlet Hastanesi Baş Hekimi Opr. Dr. Metin Balatlı, Ecz. Turan Dumlu ve Dr. Ayhan Mutlu’yu makamında ağırladı. Kocaeli’nde sağlık alanında önemli hizmetlerde bulunan üç ismin sohbeti keyifli bir ortamda gerçekleşti.     ‘’MİLLETVEKİLİ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ’’ Hastane ziyareti sonrasında eczanelere uğrayan Ecz. Turan Dumlu ve beraberindekiler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan seçim bildirgesinde sağlık çalışanlarını da yakında ilgilendiren konularda çeşitli bilgiler verdi. Ziyaretler sırasında vatandaşların ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşların,‘’Sizi Milletvekili olarak görmek istiyoruz’’ sözleri ile de moral depolayan Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu, her zaman destek beklediklerini ve iktidara gelmeleri takdirde, Türkiye’nin karanlıktan aydınlığa geçeceğini ve halkın her konuda sözcüsü ve teminatı olacaklarını ifade etti. Karamürsel ziyareti sonrasında Ecz. Dumlu ve beraberindekiler, Gölcük’e geçti.        
CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleşen gezilerine ara vermeden devam ediyor.

CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu, 7 Haziran Genel seçimlerine hazırlık kapsamında gerçekleştirdiği saha çalışmalarına Karamürsel’de devam etti. CHP Kocaeli Milletvekili 7’inci Sıra Adayı Dr. Ayhan Mutlu’nun da katıldığı gezide, Karamürsel Devlet Hastanesi ve Eczaneler gezildi. Vatandaşların, Ecz. Dumlu’yu milletvekili olarak görmek istediklerini belirtmeleri üzerine moraller daha da yükseldi

 CHP Kocaeli Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleşen gezilerine ara vermeden devam ediyor. Karamürsel’de ikinci seferini sağlık alanında gerçekleştiren Ecz. Turan Dumlu, Kocaeli Milletvekili 7’inci Sıra Adayı Dr. Ayhan Mutlu ile birlikte, önceki gün Karamürsel İlçe Başkanı Şinasi Yazar, CHP Kadın Kolları İl Yöneticisi Hamiyet Eraslan ve ilçe yönetiminin ev sahipliğinde Karamürsel Devlet Hastanesi ve eczaneleri gezdiler. Hastane çalışanları ile ayaküstü sohbet gerçekleştiren Ecz. Dumlu, hastaları da odalarında ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Hastane turu sonrasında, Karamürsel Devlet Hastanesi Baş Hekimi Opr. Dr. Metin Balatlı, Ecz. Turan Dumlu ve Dr. Ayhan Mutlu’yu makamında ağırladı. Kocaeli’nde sağlık alanında önemli hizmetlerde bulunan üç ismin sohbeti keyifli bir ortamda gerçekleşti.  

 

‘’MİLLETVEKİLİ OLARAK GÖRMEK İSTİYORUZ’’

Hastane ziyareti sonrasında eczanelere uğrayan Ecz. Turan Dumlu ve beraberindekiler, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından açıklanan seçim bildirgesinde sağlık çalışanlarını da yakında ilgilendiren konularda çeşitli bilgiler verdi. Ziyaretler sırasında vatandaşların ilgisi ile karşılaştı. Vatandaşların,‘’Sizi Milletvekili olarak görmek istiyoruz’’ sözleri ile de moral depolayan Milletvekili Adayı Ecz. Turan Dumlu, her zaman destek beklediklerini ve iktidara gelmeleri takdirde, Türkiye’nin karanlıktan aydınlığa geçeceğini ve halkın her konuda sözcüsü ve teminatı olacaklarını ifade etti. Karamürsel ziyareti sonrasında Ecz. Dumlu ve beraberindekiler, Gölcük’e geçti.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.