LASTİK İŞ

DOKTOR KOVİD’E YENİK DÜŞTÜ

02.11.2020 - 08:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DOKTOR KOVİD’E YENİK DÜŞTÜ

Kardiyoloji ve İç Hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Emekli Dz. Tbp.Kd.Alb. Uzm.Dr. Aydın ÜNSAL vefat etti. 63 yaşındaki Dr. Aydın Ünsal 20 gündür Coronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi. Hastane yönetiminden yapılan açıklamaya göre, 3 Kasım Salı günü saat 09:00’da görev yaptığı Özel Medar Hastanesi Gölcük Hastanesi önünde Covid-19 tedbrileri kapsamında düzenlenecek tören sonrası, Gölcük Değirmendere’de defnedilecek. Tüm Tıp Camiası’na, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.   Dr.Aydın ÜNSAL kimdir? 1957 yılında İzmir’de doğan Kardiyoloji ve İç Hastalıkları uzmanı Dr. Aydın ÜNSAL, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamladı. Gata Tıp Fakültesi’nde iç hastalıkları ve Kardiyoloji alanlarında uzmanlığını tamalayan Ünsal, Gölcük Deniz Hastanesi’nde Kardiyoloji hekimi, Gölcük Deniz Hastanesi’nde başhekim yardımcısı, Gölcük Askeri Hastanesi’nde başhekim olarak görev aldı.

Kardiyoloji ve İç Hastalıkları uzmanı olarak görev yapan Emekli Dz. Tbp.Kd.Alb. Uzm.Dr. Aydın ÜNSAL vefat etti. 63 yaşındaki Dr. Aydın Ünsal 20 gündür Coronavirüs sebebiyle tedavi gördüğü özel hastanede yaşamını yitirdi.

Hastane yönetiminden yapılan açıklamaya göre, 3 Kasım Salı günü saat 09:00’da görev yaptığı Özel Medar Hastanesi Gölcük Hastanesi önünde Covid-19 tedbrileri kapsamında düzenlenecek tören sonrası, Gölcük Değirmendere’de defnedilecek. Tüm Tıp Camiası’na, ailesine ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyoruz.

 

Dr.Aydın ÜNSAL kimdir?

1957 yılında İzmir’de doğan Kardiyoloji ve İç Hastalıkları uzmanı Dr. Aydın ÜNSAL, Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tıp eğitimini tamamladı. Gata Tıp Fakültesi’nde iç hastalıkları ve Kardiyoloji alanlarında uzmanlığını tamalayan Ünsal, Gölcük Deniz Hastanesi’nde Kardiyoloji hekimi, Gölcük Deniz Hastanesi’nde başhekim yardımcısı, Gölcük Askeri Hastanesi’nde başhekim olarak görev aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.