LASTİK İŞ
ismail

DEVA PARTİSİ 3 İLÇEYE RESMEN ATAMA YAPTI

Gölcük 26.08.2020 - 22:08, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEVA PARTİSİ 3 İLÇEYE RESMEN ATAMA YAPTI

Demokrasi ve Atılım Partisi, Kocaeli’de 3 ilçeye başkan ataması yaptı.

 Gölcük ilçe başkanlığına ise Sedat Yücel,Darıca İlçe Başkanlığı’na Muhammet Ali Ünsür, Derince İlçe Başkanlığına Zeynep Sudan ve resmen atandı. DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, düzenlenen il yönetim kurulu toplantısında yeni ilçe başkanlarına Genel Merkez’den alınan yetki belgelerini törenle takdim etti.   “BÜYÜK İLGİYE LAYIK OLACAĞIZ” Başkan Adem Koç, “Darıca, Derince ve Gölcük İlçe Başkanlarımızla birlikte 10 Ağustos’ta gerçekleştirdiğimiz il tanıtımının ardından 5 ilçemizi resmen atamış olduk, hayırlı – uğurlu olsun… Genç ve dinamik ekibimize kattığımız genç, başarılı ve tecrübeli isimlerle inanıyorum ki çok daha hızlı yol alacak ve milletimizin bizlere gösterdiği büyük ilgiye layık olacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında milletimizin bize her geçen gün daha çok ihtiyacı olduğunu ve toplum nezdinde umut haline geldiğimizi görüyoruz. Biz de bu bakımdan hemşehrilerimizden gelen yoğun talepler içerisinde ‘en iyilerin içerisinden en iyilerini’ seçerek dikkatli bir şekilde atamalarımızı süratle yapıyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde yeni sürprizlerimiz olacak… Yeni ilçe başkanlarımız hayırlı olsun” dedi.    
Demokrasi ve Atılım Partisi, Kocaeli’de 3 ilçeye başkan ataması yaptı.

 Gölcük ilçe başkanlığına ise Sedat Yücel,Darıca İlçe Başkanlığı’na Muhammet Ali Ünsür, Derince İlçe Başkanlığına Zeynep Sudan ve resmen atandı. DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç, düzenlenen il yönetim kurulu toplantısında yeni ilçe başkanlarına Genel Merkez’den alınan yetki belgelerini törenle takdim etti. 

 “BÜYÜK İLGİYE LAYIK OLACAĞIZ”

Başkan Adem Koç, “Darıca, Derince ve Gölcük İlçe Başkanlarımızla birlikte 10 Ağustos’ta gerçekleştirdiğimiz il tanıtımının ardından 5 ilçemizi resmen atamış olduk, hayırlı – uğurlu olsun… Genç ve dinamik ekibimize kattığımız genç, başarılı ve tecrübeli isimlerle inanıyorum ki çok daha hızlı yol alacak ve milletimizin bizlere gösterdiği büyük ilgiye layık olacağız. Ülkemizin içinde bulunduğu durum göz önüne alındığında milletimizin bize her geçen gün daha çok ihtiyacı olduğunu ve toplum nezdinde umut haline geldiğimizi görüyoruz. Biz de bu bakımdan hemşehrilerimizden gelen yoğun talepler içerisinde ‘en iyilerin içerisinden en iyilerini’ seçerek dikkatli bir şekilde atamalarımızı süratle yapıyoruz. İnanıyorum ki önümüzdeki günlerde yeni sürprizlerimiz olacak… Yeni ilçe başkanlarımız hayırlı olsun” dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.