DERE TAŞTI YOL KAPANDI

Değirmendere 14.12.2018 - 14:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

DERE TAŞTI YOL KAPANDI

Değirmendere Uğur Mumcu İlkokulu yanındaki dere yatağı taştı.

Değirmendere Topçular Mahallesi Uğur Mumcu İlköğretim okulu karşısında, Saraylı tarafından gelen dere üzerine dökülen toprak, yağış sebebiyle göl haline gelip taştı. İsu ekipleri yolun üst tarafı da göl haline geldiği için trafiğe kapatttı.  İsu ekipleri motopompayla  suyun derenin devamına ulaşmasını sağlıyorlar. Yaklaşık 3 gündür arabalar suya gömülüp geçiyor, çevre sakinleri ve okula giden öğrenci ile yayalar büyük sıkıntı yaşıyor. Çevrede ikamet eden vatandaşlar; "3 gün bu çile ile uğraşıyoruz. Kimse oralı bile olmuyor. İsu sadece suyu boşlatmaya çalışıyor onuda başaramıyor. Yetkililer bir an önce bu duruma çara bulsunlar" diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Değirmendere Uğur Mumcu İlkokulu yanındaki dere yatağı taştı.

Değirmendere Topçular Mahallesi Uğur Mumcu İlköğretim okulu karşısında, Saraylı tarafından gelen dere üzerine dökülen toprak, yağış sebebiyle göl haline gelip taştı.

İsu ekipleri yolun üst tarafı da göl haline geldiği için trafiğe kapatttı.  İsu ekipleri motopompayla  suyun derenin devamına ulaşmasını sağlıyorlar. Yaklaşık 3 gündür arabalar suya gömülüp geçiyor, çevre sakinleri ve okula giden öğrenci ile yayalar büyük sıkıntı yaşıyor. Çevrede ikamet eden vatandaşlar; "3 gün bu çile ile uğraşıyoruz. Kimse oralı bile olmuyor. İsu sadece suyu boşlatmaya çalışıyor onuda başaramıyor. Yetkililer bir an önce bu duruma çara bulsunlar" diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.