LASTİK İŞ
ismail

DENETİMLER SIKLAŞTI

Gündem 08.03.2021 - 12:07, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DENETİMLER SIKLAŞTI

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Covid-19 ile mücadele kapsamında geçtiğimiz hafta yapılan denetimlere ilişkin basın açıklaması gerçekleştirdi. Kaymakam Karabulut, “Denetim faaliyetleri aksatılmadan sürdürülecektir” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Covid-19 ile mücadele kapsamında geçtiğimiz hafta ilçemizde yapılan denetimlerin sonuçlarını yazılı bir açıklama ile kamuoyu ile paylaştı. Kaymakam Karabulut, açıklamasında “Kaymakamlığımız koordinasyonunda Covid-19 ile mücadele kapsamında pandeminin kontrollü seyri için gerekli denetimler, ilgili birimlerimizce aksatılmadan sürdürülmektedir. Bu kapsamda 01.03.2021-08.03.2021 tarihleri arası başta park ve bahçeler ile açık alanlar; otobüs durakları; restoranlar, lokantalar, lokaller, kahvehaneler ve kafeler; market ve pazar yerleri olmak üzere ilgili diğer yerlerde sosyal mesafe ve maske kullanımı dahil uyulması gerekli kurallar yönünden denetimler yapılmıştır” dedi. ‘BİN 634 İŞ YERİ DENETLENMİŞTİR’ Sözlerini sürdüren Kaymakam Karabulut, “Yapılan denetimler sonucunda; 370 kişiye maske takma kuralını ihlal etmekten toplam 333.000 TL idari para cezası, sigara içme kuralını ihlal eden toplam 99 kişiye 89.100 TL idari para cezası, 7 pazar yeri denetlenmiş olup 2 kişiye (maske takma kuralını ihlal) idari para cezası, sosyal mesafe kuralını ihlal eden 3 kişiye 2.700 TL idari para cezası, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 10 kişiye 34.600 TL idari para cezası uygulanmış olup bin 634 iş yeri denetlenmiştir. Bu süreçte Kontrollü Sosyal Hayat Denetim Faaliyetleri gelecek günlerde de aksatılmadan sürdürülecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadelerini kullandı.
Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Covid-19 ile mücadele kapsamında geçtiğimiz hafta yapılan denetimlere ilişkin basın açıklaması gerçekleştirdi. Kaymakam Karabulut, “Denetim faaliyetleri aksatılmadan sürdürülecektir” dedi

Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut, Covid-19 ile mücadele kapsamında geçtiğimiz hafta ilçemizde yapılan denetimlerin sonuçlarını yazılı bir açıklama ile kamuoyu ile paylaştı. Kaymakam Karabulut, açıklamasında “Kaymakamlığımız koordinasyonunda Covid-19 ile mücadele kapsamında pandeminin kontrollü seyri için gerekli denetimler, ilgili birimlerimizce aksatılmadan sürdürülmektedir. Bu kapsamda 01.03.2021-08.03.2021 tarihleri arası başta park ve bahçeler ile açık alanlar; otobüs durakları; restoranlar, lokantalar, lokaller, kahvehaneler ve kafeler; market ve pazar yerleri olmak üzere ilgili diğer yerlerde sosyal mesafe ve maske kullanımı dahil uyulması gerekli kurallar yönünden denetimler yapılmıştır” dedi.
‘BİN 634 İŞ YERİ DENETLENMİŞTİR’
Sözlerini sürdüren Kaymakam Karabulut, “Yapılan denetimler sonucunda; 370 kişiye maske takma kuralını ihlal etmekten toplam 333.000 TL idari para cezası, sigara içme kuralını ihlal eden toplam 99 kişiye 89.100 TL idari para cezası, 7 pazar yeri denetlenmiş olup 2 kişiye (maske takma kuralını ihlal) idari para cezası, sosyal mesafe kuralını ihlal eden 3 kişiye 2.700 TL idari para cezası, sokağa çıkma kısıtlamasını ihlal eden 10 kişiye 34.600 TL idari para cezası uygulanmış olup bin 634 iş yeri denetlenmiştir. Bu süreçte Kontrollü Sosyal Hayat Denetim Faaliyetleri gelecek günlerde de aksatılmadan sürdürülecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.