Değirmenderspor 15 Ağustosta sahaya iniyor

Spor 13.08.2013 - 23:32, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

Değirmenderspor 15 Ağustosta sahaya iniyor

Birinci Amatör Küme`Nin köklü kulüplerindenDeğirmenderespor yeni sezonun startını veriyor.

Değirmenderspor 15 Ağustosta sahaya iniyor Birinci Amatör Küme’nin köklü ekiplerinden Değirmenderespor yeni sezona iddialı giriyor. İLK İDMAN 15 AĞUSTOS`TABirinci Amatör Küme`Nin köklü kulüplerindenDeğirmenderespor yeni sezonun startını veriyor.Hazırlıklarına 15 Ağustos Perşembe günü saat 18.00`de Değirmendere Stadı`nda start verecek olan yeşil siyahlı ekip 10 günlük ilk etap çalışmalarını düz koşular yaparak geçirecek. İkinci etapta ise Değirmenderespor topla çalışmalara başlayacak. DÖRTLÜ TURNUVAYA KATILACAKYeni sezon hazırlıkları için dörtlü bir turnuva düzenlemek isteyen Değirmenderespor yönetimi, bu turnuvada takımın durumunu görmek istiyor.Yönetim turnuvaya Yalova Amatör Süper Lig ekiplerinden Altınova Belediyespor`un dışındailimiz ekiplerinden Alikahya Belediyespor, Halıdere Belediyespor ve Gölcük İdmanyurdu`nu davet edecek.  İKİ DIŞ TRANSFER YAPILDI2013-2014 sezonuna 20 kişilik kadro ile girmek isteyen yeşil siyahlılar, İlker`i Altınova Belediyespor`a vermişti. Kadrosunu İhsaniyespor`dan kaleci İlyas ve Fatih ile güçlendiren Değirmenderespor, alt yapıdan A takıma alınan başarılı genç futbolcularla iyi bir kadro kurdu. Yeşilsiyahlılar lig başlayana kadar yapacağı çalışmalarla sezona hazır girmek istiyor.  HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUKYeni sezonda hedeflerinin Birinci Amatör Küme`de şampiyonluk olduğunu dile getiren Değirmenderespor`un teknik adamı Ahmet İnce “Şunu çok iyi biliyoruz ki ligde her takımın hedefi şampiyonluk. Ne yazık bunu bir ekip başarıyor. Değirmenderespor olarak şampiyonluk hedefiyleyola çıkıyoruz. En kötü Play-Off Grubu`na kalacağız” ifadelerine yer verdi. 
Birinci Amatör Küme`Nin köklü kulüplerindenDeğirmenderespor yeni sezonun startını veriyor.

Değirmenderspor 15 Ağustosta sahaya iniyor


Birinci Amatör Küme’nin köklü ekiplerinden Değirmenderespor yeni sezona iddialı giriyor.

İLK İDMAN 15 AĞUSTOS`TA
Birinci Amatör Küme`Nin köklü kulüplerindenDeğirmenderespor yeni sezonun startını veriyor.Hazırlıklarına 15 Ağustos Perşembe günü saat 18.00`de Değirmendere Stadı`nda start verecek olan yeşil siyahlı ekip 10 günlük ilk etap çalışmalarını düz koşular yaparak geçirecek. İkinci etapta ise Değirmenderespor topla çalışmalara başlayacak.


DÖRTLÜ TURNUVAYA KATILACAK
Yeni sezon hazırlıkları için dörtlü bir turnuva düzenlemek isteyen Değirmenderespor yönetimi, bu turnuvada takımın durumunu görmek istiyor.Yönetim turnuvaya Yalova Amatör Süper Lig ekiplerinden Altınova Belediyespor`un dışındailimiz ekiplerinden Alikahya Belediyespor, Halıdere Belediyespor ve Gölcük İdmanyurdu`nu davet edecek. 


İKİ DIŞ TRANSFER YAPILDI
2013-2014 sezonuna 20 kişilik kadro ile girmek isteyen yeşil siyahlılar, İlker`i Altınova Belediyespor`a vermişti. Kadrosunu İhsaniyespor`dan kaleci İlyas ve Fatih ile güçlendiren Değirmenderespor, alt yapıdan A takıma alınan başarılı genç futbolcularla iyi bir kadro kurdu. Yeşilsiyahlılar lig başlayana kadar yapacağı çalışmalarla sezona hazır girmek istiyor. 


HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK
Yeni sezonda hedeflerinin Birinci Amatör Küme`de şampiyonluk olduğunu dile getiren Değirmenderespor`un teknik adamı Ahmet İnce “Şunu çok iyi biliyoruz ki ligde her takımın hedefi şampiyonluk. Ne yazık bunu bir ekip başarıyor. Değirmenderespor olarak şampiyonluk hedefiyleyola çıkıyoruz. En kötü Play-Off Grubu`na kalacağız” ifadelerine yer verdi. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.