LASTİK İŞ
ismail

DEĞİRMENDERE STADI YENİ SEZONA HAZIR

Spor 03.03.2021 - 09:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

DEĞİRMENDERE STADI YENİ SEZONA HAZIR

Gölcük Belediyesi, Kocaeli Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak, Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Değirmenderesporun maçlarını oynayacağı stadı, 17 Nisan 2021’de başlayacak yeni sezon öncesi, A’dan Z’ye yeniledi. STATTA NELER YAPILDI Yapılan çalışma kapsamında: 7 bin M2 olarak büyütülen sentetik sahanın zemini yenilendi. Kulüp binasının bakım ve onarımı yapıldı. Sahanın güvenliğini sağlamak için etrafı tel örgü ile çevrildi. Protokol, basın ve misafir takım tribünleri tel örgü ile ayrıldı. Mevcut tel örgülerinin de boya ve bakımı yapıldı. Soyunma odaları yeniden yapıldı. Ayrıca da; konaklama tesisi binası yenilendi. BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ Çalışmaları yakından takip eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Sentetik sahayı yenileme çalışması tamamlandı. Kulüp binasının ve konaklama tesisinin bakım ve onarımı yapıldı. Ayrıca; soyunma odalarını da yeniden yaptık. Stat çevresinde de tel örgülerin ve tribünlerin bakım ve onarımları gerçekleştirildi. İlçemizin köklü ve güzide kulüplerinden Değirmenderesporumuza, yeni sezonda da üstün başarılar diliyorum” dedi.

Gölcük Belediyesi, Kocaeli Süper Amatör Lig’de şampiyon olarak, Bölgesel Amatör Lig’e yükselen Değirmenderesporun maçlarını oynayacağı stadı, 17 Nisan 2021’de başlayacak yeni sezon öncesi, A’dan Z’ye yeniledi.

STATTA NELER YAPILDI

Yapılan çalışma kapsamında: 7 bin M2 olarak büyütülen sentetik sahanın zemini yenilendi. Kulüp binasının bakım ve onarımı yapıldı. Sahanın güvenliğini sağlamak için etrafı tel örgü ile çevrildi. Protokol, basın ve misafir takım tribünleri tel örgü ile ayrıldı. Mevcut tel örgülerinin de boya ve bakımı yapıldı. Soyunma odaları yeniden yapıldı. Ayrıca da; konaklama tesisi binası yenilendi.

BAŞKAN SEZER BAŞARILAR DİLEDİ

Çalışmaları yakından takip eden Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer yaptığı açıklamada: “Sentetik sahayı yenileme çalışması tamamlandı. Kulüp binasının ve konaklama tesisinin bakım ve onarımı yapıldı. Ayrıca; soyunma odalarını da yeniden yaptık. Stat çevresinde de tel örgülerin ve tribünlerin bakım ve onarımları gerçekleştirildi. İlçemizin köklü ve güzide kulüplerinden Değirmenderesporumuza, yeni sezonda da üstün başarılar diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.