LASTİK İŞ
ismail

BÜYÜKOĞLU Resmen Aday

Asayiş 15.07.2013 - 20:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

BÜYÜKOĞLU Resmen Aday

Yaklaşık on aydır beklenen başvuru bugün gerçekleşiyor. CHP Belediye başkan aday adayı Fahrettin Büyükoğlu bugün resmen adaylık açıklamasını yapıyor.

Yaklaşık 10 aydır aralıksız gece gündüz çalışmalarını yürüten ve bu süreç içerisinde uzun yol kat eden CHP Belediye başkan aday adayı Fahrettin Büyükoğlu resmen adaylık başvurusunu yapıyor. Bugün ilçe binasında saat 18’de yapılacak olan adaylık başvurusunda İlçe Başkanı İsmet İşeri başta olmak üzere tüm Gölcük ilçe yönetimi ile İl yöneticilerinin ve partililerle Büyükoğlu’nun ekip arkadaşlarının hazır bulunması bekleniyor.Büyükoğlu on aylık süreçte geldikleri noktaları aktaracak ve adaylık başvurusunu gerçekleştirecek.
Yaklaşık on aydır beklenen başvuru bugün gerçekleşiyor. CHP Belediye başkan aday adayı Fahrettin Büyükoğlu bugün resmen adaylık açıklamasını yapıyor.

Yaklaşık 10 aydır aralıksız gece gündüz çalışmalarını yürüten ve bu süreç içerisinde uzun yol kat eden CHP Belediye başkan aday adayı Fahrettin Büyükoğlu resmen adaylık başvurusunu yapıyor.

Bugün ilçe binasında saat 18’de yapılacak olan adaylık başvurusunda İlçe Başkanı İsmet İşeri başta olmak üzere tüm Gölcük ilçe yönetimi ile İl yöneticilerinin ve partililerle Büyükoğlu’nun ekip arkadaşlarının hazır bulunması bekleniyor.
Büyükoğlu on aylık süreçte geldikleri noktaları aktaracak ve adaylık başvurusunu gerçekleştirecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.