BAYAZIT ''İSLAM DÜŞMANLIĞI''

Asayiş 31.01.2021 - 12:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAYAZIT ''İSLAM DÜŞMANLIĞI''

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt Boğaziçi Üniversitesi girişinde yere serilen Kabe-i Muazzama’yı gösteren örtünün açıkça bir İslam düşmanlığı olduğunu belirtti

AK PARTİYİ SUÇLADI Başkan Bayazıt “2011 yılında Ak parti iktidarı tarafından şerhsiz imzalanan İstanbul sözleşmesi ile zirve yapan LGBT sapkın, anlayışı, daha sonra Milli Eğitim politikalarında işlenen Toplumsal Cinsiyet eşitliği adı altında ve Aile-Çalışma-sosyal politikalar bakanlığının ahlaka, aileye her türlü kültürel, dini, milli değerlerin yıpratılmasını saldırısını içeren halkımızı ve değerlerimizi rencide edici desteklerinin bir rezil sonucunu gördük. ALLAH’IN GAZABI ÜZERLERİNDE OLSUN Uygulana gelen bu politikalardan güç alan Boğaziçi Üniversitesinde ki LGBT'Lİ sapıklar en sonunda İslam'ın en kutsal mabedi olan KÂBE-İ- MUAZZAMA'YA hakaret edebilecek boyuta kadar ulaşmışlardır. Bu haddisizliğin, siyasi sorumlularını önce Yüce Allah'a sonra halkımızın vicdanına bırakmakla birlikte, saygısızlığı yapan bu güruhu lanetliyor ve en ağır şekilde cezalandırmalarını yetkililerden talep ediyoruz.    ALLAH'ın gazabı, menfur saldırıyı gerçekleştiren bu sapıkların üzerine olsun. 
Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mustafa Bayazıt Boğaziçi Üniversitesi girişinde yere serilen Kabe-i Muazzama’yı gösteren örtünün açıkça bir İslam düşmanlığı olduğunu belirtti

AK PARTİYİ SUÇLADI
Başkan Bayazıt “2011 yılında Ak parti iktidarı tarafından şerhsiz imzalanan İstanbul sözleşmesi ile zirve yapan LGBT sapkın, anlayışı, daha sonra Milli Eğitim politikalarında işlenen Toplumsal Cinsiyet eşitliği adı altında ve Aile-Çalışma-sosyal politikalar bakanlığının ahlaka, aileye her türlü kültürel, dini, milli değerlerin yıpratılmasını saldırısını içeren halkımızı ve değerlerimizi rencide edici desteklerinin bir rezil sonucunu gördük.

ALLAH’IN GAZABI ÜZERLERİNDE OLSUN
Uygulana gelen bu politikalardan güç alan Boğaziçi Üniversitesinde ki LGBT'Lİ sapıklar en sonunda İslam'ın en kutsal mabedi olan KÂBE-İ- MUAZZAMA'YA hakaret edebilecek boyuta kadar ulaşmışlardır. Bu haddisizliğin, siyasi sorumlularını önce Yüce Allah'a sonra halkımızın vicdanına bırakmakla birlikte, saygısızlığı yapan bu güruhu lanetliyor ve en ağır şekilde cezalandırmalarını yetkililerden talep ediyoruz.
  
ALLAH'ın gazabı, menfur saldırıyı gerçekleştiren bu sapıkların üzerine olsun. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.