LASTİK İŞ
ismail

BAŞKAN SEZER ''GÜNDÜZ AYRI GÜZEL, GECE BAŞKA BİR GÜZEL ''

Gölcük 27.04.2021 - 12:16, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

BAŞKAN SEZER ''GÜNDÜZ AYRI GÜZEL, GECE BAŞKA BİR GÜZEL ''

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Örcün köyünde bulunan Sultan Baba Türbesi’nde gerçekleştirdiği çevre düzenlemesi bitti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çevre düzenlemesi tamamlanan, Örcün Mahallesi’ndeki Sultan Baba Türbesi mesire alanı, gündüz ayrı bir güzel, gece başka bir güzel"dedi.    Başkan Sezer  “Sultan Baba Türbesi mesire alanı düzenlemesinin yanında; Kocaeli’nin ilk hüsn-i hat müzesi olacak tarihî hamamın ve sanat eseri tarihî kitabelere haiz çeşmelerin restorasyonu da tamamlandıktan sonra, Sultan Hatun Konağı’na da ev sahipliği yapan Örcün, ilçemiz turizmine renk katacak.  Başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın olmak üzere; bu projelerin hayata geçmesinde emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum”dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Örcün köyünde bulunan Sultan Baba Türbesi’nde gerçekleştirdiği çevre düzenlemesi bitti.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer "Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından çevre düzenlemesi tamamlanan, Örcün Mahallesi’ndeki Sultan Baba Türbesi mesire alanı, gündüz ayrı bir güzel, gece başka bir güzel"dedi. 
 

Başkan Sezer  “Sultan Baba Türbesi mesire alanı düzenlemesinin yanında; Kocaeli’nin ilk hüsn-i hat müzesi olacak tarihî hamamın ve sanat eseri tarihî kitabelere haiz çeşmelerin restorasyonu da tamamlandıktan sonra, Sultan Hatun Konağı’na da ev sahipliği yapan Örcün, ilçemiz turizmine renk katacak. 
Başta Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr.Tahir Büyükakın olmak üzere; bu projelerin hayata geçmesinde emeği olan herkese şükranlarımı sunuyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.