LASTİK İŞ

AYNACI ''HALKIMIZIN SESİ OLUYORUZ''

Asayiş 12.01.2021 - 15:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AYNACI ''HALKIMIZIN SESİ OLUYORUZ''

İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı haftalık basın açıklamasında gündemi değerlendirdi.

Başkan Aynacı “ Biz CoronaVac aşısını beklerken, dünya Aralık ayından beri Covid-19 aşısını uyguluyor. Almanya'dan Kosta Rika'ya, İngiltere'den Suudi Arabistan'a, Katar'dan Meksika'ya, Şili'den İsrail'e kadar en az 25 ülkede yaklaşık 25 milyon insan aşılandı. Birçoğu BioNTech ile AstraZeneca'yı tercih etti”dedi. Türkiye'ye gelirsek Başkan Aynacı “Aşılamanın en erken 15-16 Ocak'ta, en geç bu pazartesi günü başlayacağı tahmin ediliyor. Yine hazırlıksız olduğumuz ve aşılama da geç kaldığımız meydandadır. Virüsle mücadelede, kriz yönetiminde, ekonomide AKP sınıfta kalmıştır. Vatandaşımızın geçim derdini, hastalık korkusunu çok iyi biliyoruz. Umutsuzluğa kapılmamalarını bu yönetimin ilk seçimde yerini İYİ kadrolara bırakacağından emin olmalarını istiyoruz. Milletimizle her zaman bir aradayız. Çarşıda, sokakta kısacası halkın yanında bu zor günlerde de İYİ Parti var. Milletimizin sorunlarını yerinde dinleyip, Meclis gündemine taşıyoruz. İktidara sorunların çözümü çağrısı yapıyoruz. Bunun yanında yine sorunları yaşayan vatandaşlarımıza sıkıntılarını Mecliste kendilerinin de birinci ağızdan dile getirmeleri için de grup toplantılarımızda bir araya geliyoruz. Esnafın, çiftçinin,  işçinin, memurun, asgari ücretlinin, işsizlerin, EYT’lilerin ve emeklilerin sesi oluyor İYİ Parti. Bu konuda mücadele veriyoruz. Vatandaş da iyi ki İYİ Parti var diyor. Ülkemiz, halkımız iyi günleri görsün istiyoruz. İşte biz milletimizle bir araya gelince, onlar da samimiyetle çalıştığımız, gayret gösterdiğimizi görüyor ve bu nedenle İYİ Parti’de buluşuyoruz. Her geçen gün artan ilgi ile daha da güçleniyoruz.  İnşallah ilk seçimde de İYİler iş başına gelecek ve Türkiye iyi olacak” dedi.
İYİ Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı haftalık basın açıklamasında gündemi değerlendirdi.

Başkan Aynacı “ Biz CoronaVac aşısını beklerken, dünya Aralık ayından beri Covid-19 aşısını uyguluyor. Almanya'dan Kosta Rika'ya, İngiltere'den Suudi Arabistan'a, Katar'dan Meksika'ya, Şili'den İsrail'e kadar en az 25 ülkede yaklaşık 25 milyon insan aşılandı. Birçoğu BioNTech ile AstraZeneca'yı tercih etti”dedi.

Türkiye'ye gelirsek
Başkan Aynacı “Aşılamanın en erken 15-16 Ocak'ta, en geç bu pazartesi günü başlayacağı tahmin ediliyor.
Yine hazırlıksız olduğumuz ve aşılama da geç kaldığımız meydandadır.
Virüsle mücadelede, kriz yönetiminde, ekonomide AKP sınıfta kalmıştır. Vatandaşımızın geçim derdini, hastalık korkusunu çok iyi biliyoruz.
Umutsuzluğa kapılmamalarını bu yönetimin ilk seçimde yerini İYİ kadrolara bırakacağından emin olmalarını istiyoruz.
Milletimizle her zaman bir aradayız. Çarşıda, sokakta kısacası halkın yanında bu zor günlerde de İYİ Parti var. Milletimizin sorunlarını yerinde dinleyip, Meclis gündemine taşıyoruz. İktidara sorunların çözümü çağrısı yapıyoruz. Bunun yanında yine sorunları yaşayan vatandaşlarımıza sıkıntılarını Mecliste kendilerinin de birinci ağızdan dile getirmeleri için de grup toplantılarımızda bir araya geliyoruz. Esnafın, çiftçinin,  işçinin, memurun, asgari ücretlinin, işsizlerin, EYT’lilerin ve emeklilerin sesi oluyor İYİ Parti. Bu konuda mücadele veriyoruz. Vatandaş da iyi ki İYİ Parti var diyor. Ülkemiz, halkımız iyi günleri görsün istiyoruz. İşte biz milletimizle bir araya gelince, onlar da samimiyetle çalıştığımız, gayret gösterdiğimizi görüyor ve bu nedenle İYİ Parti’de buluşuyoruz. Her geçen gün artan ilgi ile daha da güçleniyoruz.  İnşallah ilk seçimde de İYİler iş başına gelecek ve Türkiye iyi olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.