AYNACI ''EKSİKLERİ SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

Asayiş 27.01.2021 - 12:33, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AYNACI ''EKSİKLERİ SÖYLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ''

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, partilerinin çalışmaları ve ilçemizle ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, “Gerçekleri beyan etmeye devam edeceğiz’” dedi

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, koronavirüs aşılarının yapılmaya başlanması, partilerinin faaliyetleri ve ilçemizi ilgilendiren konularda açıklamalarda bulundu. İlk olarak koronavirüs aşısı konusuna değinen Başkan Aynacı, “İYİ Parti olarak aşılamanın ilk aşamasının ülkemizde geç de olsa başlamış, sağlık çalışanları ve 85 yaş üstü vatandaşlarımıza aşının yapılmış olmasını memnuniyet verici olarak görüyoruz. İkinci parti aşıların gelmesini ve aşılamanın devam etmesini, risk grubundaki vatandaşlarımızı koruması açısından çok önemli buluyoruz. Aşılamanın bir an önce tamamlanıp eski sağlıklı günlerimize kavuşmayı ümit ediyoruz” dedi. ‘PARTİMİZİN YÜKSELİŞİ DEVAM ETMEKTEDİR’ Sözlerini sürdüren Başkan Aynacı, “İYİ Parti olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, ilçe ilçe, il il dolaşıp bu sıkıntılı günlerde esnafımızın ve vatandaşımızın dertlerini dinleyip iktidara iletmektedir. Her ne kadar Cumhurbaşkanı, dükkanını kapatan esnafın olmadığını, açılan işyeri sayısını daha fazla olduğunu söylüyor olsa da ayan olan gerçekleri İYİ Parti olarak beyan etmeye devam edeceğiz. Esnafımızın sıkıntısını sokakta gezen bir parti olarak çok iyi biliyoruz. Siftah yapamayan, borcunu ödeyemeyen, evini geçindiremeyen insanlar, esnaflar had safhadadır. Halktan uzaklaşmış olan saray eşrafına halkımız, gerekli mesajı en kısa sürede verecektir. Bizim bu gayretli çalışmalarımızın halkımız tarafından takdir edildiği, İYİ Parti’nin oy oranına büyük bir talebin olduğu kamuoyu araştırmalarında tespit edilmiş olup partimizin yükselişi devam etmektedir. Milletin umudu Meral Akşener liderliğinde İYİ Parti’dir” dedi. ‘ÖNERGELERİN GÜNDEME ALINIP ALINMAYACAĞINI MERAK EDİYORUZ’ Başkan Aynacı, açıklamasının sonunda “Uzun süredir beklenen ve hasret kaldığımız kar yağışı, geçtiğimiz hafta ilçemizde görüldü. Yapılan tuzlama çalışmalarında üstgeçitlerimizin metal olması ve yoğun bir şekilde tuzun kalması hasebiyle paslanmaların olduğu görülmekte. Yeni yapılan bu projelerde daha dikkatli davranıp oluşabilecek hasarın önüne geçilmesi gerekmektedir. Şehrimizde yapılan Kavaklı sahil yolu projesi devam ederken İYİ Parti olarak sunduğumuz önergelerin de gündeme alınıp alınmayacağını merak etmekteyiz. Örneğin pervane durağı yanında bulunan ışıklarda yaya geçidi dar olup vatandaşların yolun karşısına geçişleri oldukça zor. Yeni yapılan Sivritepe konutlarının olduğu yerde kavşak olmaması, defalarca dile getirmemize rağmen yoğun bir trafik olan bu bölgede yola giriş çıkışları tehlikeli bir hale getiriyor. İpekyolu Bulvarı’nda yapılan parke çalışmalarında, parkelerin yol kenarında atıl halde olduğuna şahit olduk. Eski sanayi sitesinin bulunduğu alanda moloz atıkları duruyor. Bu sorunların bir an önce giderilmesini veya muhatapları tarafından bu konular hakkında cevap verilmesini İYİ Parti olarak değil, Gölcük hakkı olarak bekliyoruz” dedi.
İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, partilerinin çalışmaları ve ilçemizle ilgili olarak bazı açıklamalarda bulundu. Başkan Aynacı, “Gerçekleri beyan etmeye devam edeceğiz’” dedi

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, koronavirüs aşılarının yapılmaya başlanması, partilerinin faaliyetleri ve ilçemizi ilgilendiren konularda açıklamalarda bulundu. İlk olarak koronavirüs aşısı konusuna değinen Başkan Aynacı, “İYİ Parti olarak aşılamanın ilk aşamasının ülkemizde geç de olsa başlamış, sağlık çalışanları ve 85 yaş üstü vatandaşlarımıza aşının yapılmış olmasını memnuniyet verici olarak görüyoruz. İkinci parti aşıların gelmesini ve aşılamanın devam etmesini, risk grubundaki vatandaşlarımızı koruması açısından çok önemli buluyoruz. Aşılamanın bir an önce tamamlanıp eski sağlıklı günlerimize kavuşmayı ümit ediyoruz” dedi.

‘PARTİMİZİN YÜKSELİŞİ DEVAM ETMEKTEDİR’
Sözlerini sürdüren Başkan Aynacı, “İYİ Parti olarak Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, ilçe ilçe, il il dolaşıp bu sıkıntılı günlerde esnafımızın ve vatandaşımızın dertlerini dinleyip iktidara iletmektedir. Her ne kadar Cumhurbaşkanı, dükkanını kapatan esnafın olmadığını, açılan işyeri sayısını daha fazla olduğunu söylüyor olsa da ayan olan gerçekleri İYİ Parti olarak beyan etmeye devam edeceğiz. Esnafımızın sıkıntısını sokakta gezen bir parti olarak çok iyi biliyoruz. Siftah yapamayan, borcunu ödeyemeyen, evini geçindiremeyen insanlar, esnaflar had safhadadır. Halktan uzaklaşmış olan saray eşrafına halkımız, gerekli mesajı en kısa sürede verecektir. Bizim bu gayretli çalışmalarımızın halkımız tarafından takdir edildiği, İYİ Parti’nin oy oranına büyük bir talebin olduğu kamuoyu araştırmalarında tespit edilmiş olup partimizin yükselişi devam etmektedir. Milletin umudu Meral Akşener liderliğinde İYİ Parti’dir” dedi.

‘ÖNERGELERİN GÜNDEME ALINIP ALINMAYACAĞINI MERAK EDİYORUZ’
Başkan Aynacı, açıklamasının sonunda “Uzun süredir beklenen ve hasret kaldığımız kar yağışı, geçtiğimiz hafta ilçemizde görüldü. Yapılan tuzlama çalışmalarında üstgeçitlerimizin metal olması ve yoğun bir şekilde tuzun kalması hasebiyle paslanmaların olduğu görülmekte. Yeni yapılan bu projelerde daha dikkatli davranıp oluşabilecek hasarın önüne geçilmesi gerekmektedir. Şehrimizde yapılan Kavaklı sahil yolu projesi devam ederken İYİ Parti olarak sunduğumuz önergelerin de gündeme alınıp alınmayacağını merak etmekteyiz. Örneğin pervane durağı yanında bulunan ışıklarda yaya geçidi dar olup vatandaşların yolun karşısına geçişleri oldukça zor. Yeni yapılan Sivritepe konutlarının olduğu yerde kavşak olmaması, defalarca dile getirmemize rağmen yoğun bir trafik olan bu bölgede yola giriş çıkışları tehlikeli bir hale getiriyor. İpekyolu Bulvarı’nda yapılan parke çalışmalarında, parkelerin yol kenarında atıl halde olduğuna şahit olduk. Eski sanayi sitesinin bulunduğu alanda moloz atıkları duruyor. Bu sorunların bir an önce giderilmesini veya muhatapları tarafından bu konular hakkında cevap verilmesini İYİ Parti olarak değil, Gölcük hakkı olarak bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.