LASTİK İŞ
ismail

ASLI SELÇUK TÜYİD BAŞKANI SEÇİLDİ

Ekonomi 26.03.2021 - 10:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ASLI SELÇUK TÜYİD BAŞKANI SEÇİLDİ

Ford Otosan Yatırımcı İlişkileri Müdürü Aslı Selçuk, yeniden TÜYİD Başkanı seçildi

Türk otomotiv sanayinin öncü şirketi Ford Otosan’ın Yatırımcı İlişkileri Müdürü Aslı Selçuk, 2019 yılından beri Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğü Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD) olağan genel kurulunda yeniden başkanlığa seçildi.   Türkiye'de Yatırımcı İlişkileri uygulamalarında dünya standartlarına ulaşmak amacıyla çalışan Yatırımcı İlişkileri Derneği TÜYİD’in, 24 Mart 2021’de gerçekleşen Olağan Genel Kurulu sonucu derneğin yeni dönem yönetim kurulu belirlendi. Covid-19 önlemleri kapsamında yalnızca üye temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda, 2019 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdüren Ford Otosan Yatırımcı İlişkileri Müdürü Aslı Selçuk, yeniden başkanlığa seçildi. Genel Kurul'un ardından yapılan toplantı ile yönetim kurulunun görev paylaşımı da yapıldı.   TÜYİD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yeniden üstlenen Aslı Selçuk, ""Mesleğimizin önemine ve potansiyeline olan inancımızla, Yatırımcı İlişkileri uygulamalarımızı dünya standartlarına taşımak üzere 2009 yılında kurulan TÜYİD, bugün 65 kurumsal üyesi ile Borsa İstanbul piyasa değerinin 70’ini temsil eden etkin bir bilgi merkezi ve iletişim platformu haline gelmiştir. Düzenlediğimiz sayısız eğitim, seminer ve toplantının yanı sıra çalışma gruplarımız, iş birliklerimiz ve yayınlarımızla paydaşlarımız için değer yaratmayı sürdürüyoruz. Uluslararası kurumsal yatırımcıların algı ve beklentilerini düzenleyici kuruluşlarımızla paylaşarak, sermaye piyasalarımızın gelişmesi ve derinleşmesinde de etkin rol oynuyoruz. Ülkemizde Yatırımcı İlişkileri mesleğinin temsilcisi ve referans merkezi olarak, önümüzdeki dönemde de sermaye piyasalarımızı daha ileriye götürmek üzere paydaşlarımızla güç birliğinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni Yönetim Kurulumuz adına tüm üyelerimize ve paydaşlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.   Aslı Selçuk hakkında: 2012 yılından bu yana Ford Otosan Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak görev yapan Selçuk, 2006-2012 yılları arasında Koç Holding’de Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak çalışmıştır. Yatırımcı İlişkileri kariyeri öncesinde, Citibank’ın Türkiye ve Avrupa ofislerinde hisse senedi takas ve saklama operasyonlarında farklı pozisyonlarda bulunmuştur (1994-2005). Aslı Selçuk, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur ve Koç Üniversitesi’nden Executive MBA derecesine sahiptir. Kuruluşundan bu yana TÜYİD üyesi olan Selçuk, 2017’den bu yana da Yönetim Kurulu’nda görev yapmaktadır.
Ford Otosan Yatırımcı İlişkileri Müdürü Aslı Selçuk, yeniden TÜYİD Başkanı seçildi

Türk otomotiv sanayinin öncü şirketi Ford Otosan’ın Yatırımcı İlişkileri Müdürü Aslı Selçuk, 2019 yılından beri Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttüğü Yatırımcı İlişkileri Derneği (TÜYİD) olağan genel kurulunda yeniden başkanlığa seçildi.

 

Türkiye'de Yatırımcı İlişkileri uygulamalarında dünya standartlarına ulaşmak amacıyla çalışan Yatırımcı İlişkileri Derneği TÜYİD’in, 24 Mart 2021’de gerçekleşen Olağan Genel Kurulu sonucu derneğin yeni dönem yönetim kurulu belirlendi. Covid-19 önlemleri kapsamında yalnızca üye temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen genel kurulda, 2019 yılından bu yana Yönetim Kurulu Başkanı olarak görevini sürdüren Ford Otosan Yatırımcı İlişkileri Müdürü Aslı Selçuk, yeniden başkanlığa seçildi. Genel Kurul'un ardından yapılan toplantı ile yönetim kurulunun görev paylaşımı da yapıldı.

 

TÜYİD Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yeniden üstlenen Aslı Selçuk, ""Mesleğimizin önemine ve potansiyeline olan inancımızla, Yatırımcı İlişkileri uygulamalarımızı dünya standartlarına taşımak üzere 2009 yılında kurulan TÜYİD, bugün 65 kurumsal üyesi ile Borsa İstanbul piyasa değerinin 70’ini temsil eden etkin bir bilgi merkezi ve iletişim platformu haline gelmiştir. Düzenlediğimiz sayısız eğitim, seminer ve toplantının yanı sıra çalışma gruplarımız, iş birliklerimiz ve yayınlarımızla paydaşlarımız için değer yaratmayı sürdürüyoruz. Uluslararası kurumsal yatırımcıların algı ve beklentilerini düzenleyici kuruluşlarımızla paylaşarak, sermaye piyasalarımızın gelişmesi ve derinleşmesinde de etkin rol oynuyoruz. Ülkemizde Yatırımcı İlişkileri mesleğinin temsilcisi ve referans merkezi olarak, önümüzdeki dönemde de sermaye piyasalarımızı daha ileriye götürmek üzere paydaşlarımızla güç birliğinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yeni Yönetim Kurulumuz adına tüm üyelerimize ve paydaşlarımıza destekleri için teşekkür ediyorum" dedi.

 

Aslı Selçuk hakkında:

2012 yılından bu yana Ford Otosan Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak görev yapan Selçuk, 2006-2012 yılları arasında Koç Holding’de Yatırımcı İlişkileri Müdürü olarak çalışmıştır. Yatırımcı İlişkileri kariyeri öncesinde, Citibank’ın Türkiye ve Avrupa ofislerinde hisse senedi takas ve saklama operasyonlarında farklı pozisyonlarda bulunmuştur (1994-2005). Aslı Selçuk, Boğaziçi Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur ve Koç Üniversitesi’nden Executive MBA derecesine sahiptir. Kuruluşundan bu yana TÜYİD üyesi olan Selçuk, 2017’den bu yana da Yönetim Kurulu’nda görev yapmaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.