LASTİK İŞ
ismail

ASKIDA FATURA SOSYAL MEDYA'DA DA BAŞLADI

Ekonomi 01.03.2021 - 00:26, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ASKIDA FATURA SOSYAL MEDYA'DA DA BAŞLADI

Pandemi nedeni ile ekonomik olarak zor günler yaşayan vatandaşlar artık sosyal medyadan çare arıyor...

Askıda ekmek'den sonra şimdi de askıda fatura dönemi başladı. Pandemi nedeni ile zor günler yaşayan ve faturalarını ödeyemeyen vatandaşlar çareyi sosyal medya gruplarında arıyor. Daha önce çeşitli belediyeler tarafından yapılan " Askıda Fatura" yardımlaşması Gölcük'te de bazı muhtarlarımız tarafından gerçekleştirilerek vatandaşa yardımcı olunmaya çalışılmıştı. Kış ayı nedeni ile özellikle doğalgaz faturalarını ödeyemeyen vatandaşlar ise çareyi sosyal medya gruplarının yöneticilerine başvurmakta buldu.  Özellikle son on beş gündür çok sayıda facebook grubunda askıda fatura yardımlaşması başlatıldı.   
Pandemi nedeni ile ekonomik olarak zor günler yaşayan vatandaşlar artık sosyal medyadan çare arıyor...

Askıda ekmek'den sonra şimdi de askıda fatura dönemi başladı. Pandemi nedeni ile zor günler yaşayan ve faturalarını ödeyemeyen vatandaşlar çareyi sosyal medya gruplarında arıyor.

Daha önce çeşitli belediyeler tarafından yapılan " Askıda Fatura" yardımlaşması Gölcük'te de bazı muhtarlarımız tarafından gerçekleştirilerek vatandaşa yardımcı olunmaya çalışılmıştı.

Kış ayı nedeni ile özellikle doğalgaz faturalarını ödeyemeyen vatandaşlar ise çareyi sosyal medya gruplarının yöneticilerine başvurmakta buldu. 

Özellikle son on beş gündür çok sayıda facebook grubunda askıda fatura yardımlaşması başlatıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.