ALP “SEÇİM OLMASADA SAHADAYIZ”

17.02.2016 - 16:46, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ALP “SEÇİM OLMASADA SAHADAYIZ”

AK parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan Alp “19500 üyemiz var Gölcük’te bu gün itibari ile. Bizde proje çok. Teşkilat çok hızlı çalışıyor. Seçim varmış gibi hergün sokaktayız. Biz bugün 2019 seçimleri için çalışmaya başladık”dedi.

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR Alp “Gölcük’te yatırımlarımız devam ediyor. Güney oto yoluyla ilgili Genel müdürlükle görüşmemiz oldu. Yakınen takip ediyoruz. Hafta sonu vekillerimize bir sunum yaptık. Gölcükle alakalı eksiklerimizi sıkıntılarımızı anlattık. Başbakanımız ifade etti 73 günde vaatlerimizin çoğunu yapan hükümetiz. Genelde de yereldede. 30 Mart’ta  yerel seçimin ikinci yılı. Mart ayındaki danışma meclisimizi yerel yönetimler danışma meclisi yapacağız. Beyannamemizi elimize alacağız. Milletimizin huzuruna çıkıp tek tek ne yaptığımızı anlatacağız” şeklinde konuştu.  SEÇİM OLMASADA SAHADAYIZ Alp “AK parti teşkilatları seçim olsun olsun olmasın çalışan bir teşkilattır. Mahallelerimiz, kadın kollarımız, meclis üyelerimiz, gençlik kollarımız kendi çalışmalarını yapıyorlar. Hiç bir aksaklık yoktur. Toplantılarda hiç bir gevşeklik yoktur. 19500 üyemiz var Gölcük’te bu gün itibari ile. Yeni bir projemiz var yalnız değilsizin. 70 yaş üstü her mahalledeki büyüklerimizi tespit ettik. Hepsini ziyaret edip ellerini öpeceğiz. Yalnız olmadıklarını büyükler hayatın daha güzel olduğunu bereketin büyüklerle olduğunu söyleyeceğiz. Bizde proje çok. Teşkilat çok hızlı çalışıyor. Seçim varmış gibi hergün sokatayız. Kahve ziyareti yaptık. Oy istemeye geldik dedik. Ya ne oyu seçim yok dediler. 2019 yılı için oy istiyoruz dedik. Biz bugün 2019 için çalışmaya başladık” dedi.    ÜLKEMİZ ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR Alp “Türkiye ve bölgemiz zor günlerden geçiyor. Bu zor günleri en hasarsız şekilde atlatmayı ümit ediyoruz. Dünyada hiç sınırı olmayan 26 ülke Suriye’i bahane ederek Akdeniz’i bizim 900 kilometre sınırımız var biz oraya müdahale ettiğimiz zaman’da farklı farklı sesler geliyor. Bizim 900 kilometre sınırımız olan Ülke’ye oradaki gelişmelere müdahale etmek gibi zorunluluğumuz vardır. Buna kimse engel olamayacaktır. 500 bin insan katledilirken sesi ıkmayan Dünya biz iki bomba attık diye ayağa kalktı. Biz PYD; YPG’yi vuruyoruz zannediyorduk. Ama biz nezamanki fırtına obüsleri ile bombalamaya başladık. Fransa ‘dan Amerkadan irandan Rusya’dan ses geldi. Biz zannediyorduk ki YPG’yi vuruyoruz ama her taraftan ses geldi. Bu coğrafyada müslüman kanı aktığı sürece kimsenin kılı kıpırdamıyor. Dünyada özellikle son günlerde bir delikanlı sese ihtiyaç vardı. By delikanlı sesde Türkiye. Bu delikanlı sesi çıkaranda Türkiye. Biz nerede olursa olusun bu gür sesi her zemnide söylemeye devam edeceğiz. Hiç bir zaman kenarda kalıp susmayacağız. Üç maymunu oynayamayız” dedi.
AK parti İlçe Başkanı İdris Alp ve yönetimi haftalık toplantısını parti binasında yaptı. Başkan Alp “19500 üyemiz var Gölcük’te bu gün itibari ile. Bizde proje çok. Teşkilat çok hızlı çalışıyor. Seçim varmış gibi hergün sokaktayız. Biz bugün 2019 seçimleri için çalışmaya başladık”dedi.

YATIRIMLAR DEVAM EDİYOR

Alp “Gölcük’te yatırımlarımız devam ediyor. Güney oto yoluyla ilgili Genel müdürlükle görüşmemiz oldu. Yakınen takip ediyoruz. Hafta sonu vekillerimize bir sunum yaptık. Gölcükle alakalı eksiklerimizi sıkıntılarımızı anlattık. Başbakanımız ifade etti 73 günde vaatlerimizin çoğunu yapan hükümetiz. Genelde de yereldede. 30 Mart’ta  yerel seçimin ikinci yılı. Mart ayındaki danışma meclisimizi yerel yönetimler danışma meclisi yapacağız. Beyannamemizi elimize alacağız. Milletimizin huzuruna çıkıp tek tek ne yaptığımızı anlatacağız” şeklinde konuştu.

 SEÇİM OLMASADA SAHADAYIZ

Alp “AK parti teşkilatları seçim olsun olsun olmasın çalışan bir teşkilattır. Mahallelerimiz, kadın kollarımız, meclis üyelerimiz, gençlik kollarımız kendi çalışmalarını yapıyorlar. Hiç bir aksaklık yoktur. Toplantılarda hiç bir gevşeklik yoktur. 19500 üyemiz var Gölcük’te bu gün itibari ile. Yeni bir projemiz var yalnız değilsizin. 70 yaş üstü her mahalledeki büyüklerimizi tespit ettik. Hepsini ziyaret edip ellerini öpeceğiz. Yalnız olmadıklarını büyükler hayatın daha güzel olduğunu bereketin büyüklerle olduğunu söyleyeceğiz. Bizde proje çok. Teşkilat çok hızlı çalışıyor. Seçim varmış gibi hergün sokatayız. Kahve ziyareti yaptık. Oy istemeye geldik dedik. Ya ne oyu seçim yok dediler. 2019 yılı için oy istiyoruz dedik. Biz bugün 2019 için çalışmaya başladık” dedi.  

 ÜLKEMİZ ZOR GÜNLER GEÇİRİYOR

Alp “Türkiye ve bölgemiz zor günlerden geçiyor. Bu zor günleri en hasarsız şekilde atlatmayı ümit ediyoruz. Dünyada hiç sınırı olmayan 26 ülke Suriye’i bahane ederek Akdeniz’i bizim 900 kilometre sınırımız var biz oraya müdahale ettiğimiz zaman’da farklı farklı sesler geliyor. Bizim 900 kilometre sınırımız olan Ülke’ye oradaki gelişmelere müdahale etmek gibi zorunluluğumuz vardır. Buna kimse engel olamayacaktır. 500 bin insan katledilirken sesi ıkmayan Dünya biz iki bomba attık diye ayağa kalktı. Biz PYD; YPG’yi vuruyoruz zannediyorduk. Ama biz nezamanki fırtına obüsleri ile bombalamaya başladık. Fransa ‘dan Amerkadan irandan Rusya’dan ses geldi. Biz zannediyorduk ki YPG’yi vuruyoruz ama her taraftan ses geldi. Bu coğrafyada müslüman kanı aktığı sürece kimsenin kılı kıpırdamıyor. Dünyada özellikle son günlerde bir delikanlı sese ihtiyaç vardı. By delikanlı sesde Türkiye. Bu delikanlı sesi çıkaranda Türkiye. Biz nerede olursa olusun bu gür sesi her zemnide söylemeye devam edeceğiz. Hiç bir zaman kenarda kalıp susmayacağız. Üç maymunu oynayamayız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.