ALP ÇİFTİNİN NİKAHINI BÜYÜKAKIN KIYDI

09.03.2020 - 11:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ALP ÇİFTİNİN NİKAHINI BÜYÜKAKIN KIYDI

AK Parti Gölcük eski İlçe Başkanı İZAYDAŞ Genel Müdür Danışmanı İdris Alp, oğlu Ali’yi evlendirdi.Alp çiftinin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı.

Nesrin ve İdris Alp’in oğlu, Beyza ve Ahmet Akın’ın Kızları Şeyma  dünya evine girdi. Şeyma ve Ali, Antikkapı Restaurantta bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı. Çiftin mutluluğuna Şshitliği AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve siyasiler yaptı.  İdris Alp bu mutlu gününde yanlarında olan dostlarına teşekkür etti. Alp “Oğlum Ali’linin bu güzel gününü bana gösteren rabbime sonsuz şükürler olsun. Mutluluğumuzu bizlerle paylaşan tüm dostlarıma, kardeşlerime, yol arkadaşlarıma ve akrabalarıma gönülden teşekkür ediyorum. İyiki varsınız” dedi. Bizde Yeni Gölcük Ailesi olarak Şeyma ve Ali’ye bir ömür boyu mutluluklar dileriz.
AK Parti Gölcük eski İlçe Başkanı İZAYDAŞ Genel Müdür Danışmanı İdris Alp, oğlu Ali’yi evlendirdi.Alp çiftinin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı.

Nesrin ve İdris Alp’in oğlu, Beyza ve Ahmet Akın’ın Kızları Şeyma  dünya evine girdi.

Şeyma ve Ali, Antikkapı Restaurantta bir ömür boyu mutluluğa evet dedi. Çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı. Çiftin mutluluğuna Şshitliği AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve siyasiler yaptı. 


İdris Alp bu mutlu gününde yanlarında olan dostlarına teşekkür etti. Alp “Oğlum Ali’linin bu güzel gününü bana gösteren rabbime sonsuz şükürler olsun. Mutluluğumuzu bizlerle paylaşan tüm dostlarıma, kardeşlerime, yol arkadaşlarıma ve akrabalarıma gönülden teşekkür ediyorum. İyiki varsınız” dedi.
Bizde Yeni Gölcük Ailesi olarak Şeyma ve Ali’ye bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.