LASTİK İŞ

AKSOY ÇİFTİ İDARECİLERİ AĞIRLADI

Gündem 11.01.2020 - 16:03, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

AKSOY ÇİFTİ İDARECİLERİ AĞIRLADI

Türkiye’nin aydınlık geleceğine ulaşmasında büyük sorumluluğa sahip olan ve ülkesine, milletine hizmet etme azmiyle çalışan ve ilimizde de bu görevi başarı ile yürüten mülki idare amirleri ve eşleri, "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

  Wellborn Otelde düzenlenen programa; Vali Hüseyin Aksoy ve eşi  Hülya Aksoy’un yanı sıra, Mülkiye Başmüfettişleri Hamit Yüksel ve Güngör Yıldırım, Vali Yardımcıları;  Ali Ada ve eşi, Dursun Balaban ve eşi, Dr. Osman Abdullah Günaydın ve eşi, Nihat Kaynar ve eşi, Osman Ekşi ve eşi, Aytaç Akgül, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir ve eşi, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ve eşi, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve eşi,  Başiskele Kaymakamı Atila Kantay ve eşi, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve eşi,  Karamürsel Kaymakamı Osman Arslan Canbaba, Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve eşi, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi,  Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan,  Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve eşi,  Emekli Vali Yardımcıları; Mehmet Özcan ve eşi, Mustafa Pekdemir ve eşi ile Aziz İnci ve eşi katıldılar.   Vali Hüseyin Aksoy, İdareciler Günü nedeniyle yapmış olduğu konuşmalarında; “10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle bugün bir aradayız. Bugün ilimizde bir görev nedeniyle bulunan benimde mülkiyeden sınıf arkadaşım Mülkiye Başmüfettişi Hamit Yüksel bey ve yine Mülkiye Başmüfettişi Güngör Yıldırım bey bu davetimize icabet edip aramızda bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için farklı bölgelerde görev yapan Mülki İdare Amirleri olarak Kocaeli’de de görev ve sorumluluğumuz içerisinde çalışmalarımızı en üst seviyede yapmanın gayreti içerisindeyiz. Birlikte görev yaptığımız değerli mesai arkadaşlarıma, Vali Yardımcılarıma, Kaymakam arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onlara destek olan değerli eşlerine teşekkür ediyorum. Benim Kocaeli’de ki üçüncü 10 Ocak programım. Buradayken de özellikle mesleğimizde görev yapmış değerli büyüklerimizi, emeklilerimizi de davet ediyoruz. Fırsatı olan değerli büyüklerimizde bizlerle beraber oluyor. Bugünde 3 değerli meslek büyüğümüz bizlerle beraber oldu. Kendilerine ve değerli eşlerine bizlerle beraber oldukları için teşekkür ediyorum. 2020 yılının sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum. Yaptığınız ve yapacağınız çalışmalar için de şimdiden teşekkür ediyorum. Ailenizle birlikte sağlıklı huzurlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum” diyen Sayın Valimiz, katılımlarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.   Programın ardından Vali Hüseyin Aksoy ve Eşi Sayın Hülya Aksoy beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.
Türkiye’nin aydınlık geleceğine ulaşmasında büyük sorumluluğa sahip olan ve ülkesine, milletine hizmet etme azmiyle çalışan ve ilimizde de bu görevi başarı ile yürüten mülki idare amirleri ve eşleri, "10 Ocak İdareciler Günü" nedeniyle Vali Hüseyin Aksoy ve eşi Hülya Aksoy’un ev sahipliğinde düzenlenen yemekte bir araya geldi.

 

Wellborn Otelde düzenlenen programa; Vali Hüseyin Aksoy ve eşi  Hülya Aksoy’un yanı sıra, Mülkiye Başmüfettişleri Hamit Yüksel ve Güngör Yıldırım, Vali Yardımcıları;  Ali Ada ve eşi, Dursun Balaban ve eşi, Dr. Osman Abdullah Günaydın ve eşi, Nihat Kaynar ve eşi, Osman Ekşi ve eşi, Aytaç Akgül, İzmit Kaymakamı Şevket Cinbir ve eşi, Kartepe Kaymakamı Altuğ Çağlar ve eşi, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve eşi,  Başiskele Kaymakamı Atila Kantay ve eşi, Gölcük Kaymakamı Cengiz Karabulut ve eşi,  Karamürsel Kaymakamı Osman Arslan Canbaba, Derince Kaymakamı Cemil Aksak ve eşi, Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve eşi,  Dilovası Kaymakamı Mustafa Asım Alkan,  Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Çayırova Kaymakamı Hasan Gözen ve eşi,  Emekli Vali Yardımcıları; Mehmet Özcan ve eşi, Mustafa Pekdemir ve eşi ile Aziz İnci ve eşi katıldılar.

 

Vali Hüseyin Aksoy, İdareciler Günü nedeniyle yapmış olduğu konuşmalarında; “10 Ocak İdareciler Günü münasebetiyle bugün bir aradayız. Bugün ilimizde bir görev nedeniyle bulunan benimde mülkiyeden sınıf arkadaşım Mülkiye Başmüfettişi Hamit Yüksel bey ve yine Mülkiye Başmüfettişi Güngör Yıldırım bey bu davetimize icabet edip aramızda bulundular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için farklı bölgelerde görev yapan Mülki İdare Amirleri olarak Kocaeli’de de görev ve sorumluluğumuz içerisinde çalışmalarımızı en üst seviyede yapmanın gayreti içerisindeyiz. Birlikte görev yaptığımız değerli mesai arkadaşlarıma, Vali Yardımcılarıma, Kaymakam arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onlara destek olan değerli eşlerine teşekkür ediyorum. Benim Kocaeli’de ki üçüncü 10 Ocak programım. Buradayken de özellikle mesleğimizde görev yapmış değerli büyüklerimizi, emeklilerimizi de davet ediyoruz. Fırsatı olan değerli büyüklerimizde bizlerle beraber oluyor. Bugünde 3 değerli meslek büyüğümüz bizlerle beraber oldu. Kendilerine ve değerli eşlerine bizlerle beraber oldukları için teşekkür ediyorum. 2020 yılının sağlıklı huzurlu ve mutlu bir yıl olmasını diliyorum. Yaptığınız ve yapacağınız çalışmalar için de şimdiden teşekkür ediyorum. Ailenizle birlikte sağlıklı huzurlu bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum” diyen Sayın Valimiz, katılımlarından dolayı tüm katılımcılara teşekkür etti.

 

Programın ardından Vali Hüseyin Aksoy ve Eşi Sayın Hülya Aksoy beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.