LASTİK İŞ
ismail

AÇIK ÖĞRETİM KAYITLARI BAŞLADI

Eğitim 22.01.2021 - 17:48, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

AÇIK ÖĞRETİM KAYITLARI BAŞLADI

Açık lise ve Ortaokul okuyan öğrencilere yönelik Yeni kayıt ve kayıt yenileme yapamayan öğrencilere yeni şans verildi. Öğrenciler 22 Ocak ile 15 Şubat’a kadar yeni kayıt ve kayıt yenilemelerini yapabilecekler.

Yeni kayıt ve kayıt yenile ile ilgili bilgi veren Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “2020 ye birinci dönem açık öğretim lise ve ortaokul yeni kayıt ve kayıt yapamayan öğrencilerimiz için yeni bir şans verildi. Bakanlığımızın açıklaması ile 2020 ye birinci dönem açık öğretim lise ve ortaokul öğrencilerimiz için 22 Ocak ile 15 Şubat 2021 tarihleri arasında yeni kayıt ve kayıt yenileme yapabilirler. Açık öğretim lise ve ortaokul okuyan öğrencilerimiz en geç 15 Şubat mesai bitimine kadar kayıtlarını yapmaları önemlidir. Kayıt yenileme ve yeni kayıt için öğrencilerimiz son güne kalmaması çok önemlidir. Son güne kaldığında büyük yığılmalar yaşanıyor. Bu bir aylık süre içerisinde öğrencilerimiz kayıtlarını yapsınlar” dedi.   Fahri HANER
Açık lise ve Ortaokul okuyan öğrencilere yönelik Yeni kayıt ve kayıt yenileme yapamayan öğrencilere yeni şans verildi. Öğrenciler 22 Ocak ile 15 Şubat’a kadar yeni kayıt ve kayıt yenilemelerini yapabilecekler.

Yeni kayıt ve kayıt yenile ile ilgili bilgi veren Gölcük Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Temiz; “2020 ye birinci dönem açık öğretim lise ve ortaokul yeni kayıt ve kayıt yapamayan öğrencilerimiz için yeni bir şans verildi. Bakanlığımızın açıklaması ile 2020 ye birinci dönem açık öğretim lise ve ortaokul öğrencilerimiz için 22 Ocak ile 15 Şubat 2021 tarihleri arasında yeni kayıt ve kayıt yenileme yapabilirler. Açık öğretim lise ve ortaokul okuyan öğrencilerimiz en geç 15 Şubat mesai bitimine kadar kayıtlarını yapmaları önemlidir. Kayıt yenileme ve yeni kayıt için öğrencilerimiz son güne kalmaması çok önemlidir. Son güne kaldığında büyük yığılmalar yaşanıyor. Bu bir aylık süre içerisinde öğrencilerimiz kayıtlarını yapsınlar” dedi.

 

Fahri HANER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.