LASTİK İŞ
ismail

ILICA ŞİFA DAĞITIYOR

Gölcük 27.03.2021 - 16:34, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:17
 

ILICA ŞİFA DAĞITIYOR

Gölcük Belediyesi'nin iştiraki olan GÖLAŞ'ın işletmeciliğini yaptığı Yazlık Ilıca Termal Tesisleri, hak ettiği ilgiyi görüyor. Pandemi koşullarına maksimum özen göstererek hizmet veren Yazlık ılıcası yenilenen yüzüyle misafirlerini bekliyor.

Her yaş grubundaki yerli ve yabancı misafirlerine; termal havuzları, aile odaları, spa bölümleri ile; hijyen ve pandemi koşullarına maksimum özen göstererek hizmet veren Yazlık ılıcası yenilenen yüzüyle misafirlerini bekliyor. Tarihi, arkeolojik buluntular ışığında Roma dönemine kadar uzandığı tahmin edilen  Yazlık Ilıca; Osmanlı döneminde de meskun bir yerleşim birimi idi. Bölgede bulunan kalıntılar, Yazlık Ilıcası'nın ilk defa Roma döneminde inşa edildiğini, zamanla tahrip olan bu yapının yerine günümüzde mevcut olan tonozlu yapının Bizans döneminde inşa edildiğini göstermektedir. Roma, Bizans ve Osmanlı dönemlerinde sağlık merkezi olarak kullanılan Ilıca; günümüzde de misafirlerine şifa ve huzur ortamı sağlamaya devam ediyor. Her yaş grubundaki yerli ve yabancı misafirlerine; termal havuzları, aile odaları, spa bölümleri ile; hijyen ve pandemi koşullarına maksimum özen göstererek hizmet veren Yazlık ılıcası yenilenen yüzüyle misafirlerini bekliyor. Pandemi sürecinde 09:00 – 19:00 saatleri arasında hizmet veren tesisde Bay Bayan ayrı ayrı Havuzlar, Hamam, Sauna, Buhar Odası, Özel Aile Odası ve VIP Aile Odası ile masaj hizmetleri de bulunmaktadır. NELERE İYİ GELİYOR Sedatif analjezik endokrin fonksiyon düzenleyici, cilt hastalıkları (sedef vb.), göz hastalıkları, romatizmal rahatsızlıklar, mide hastalıkları, kronik solunum hastalıkları, astım hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalığı tedavi edici özelliğe sahip mineralleri barındıran bir şifalı sudur. Ilıca’nın doğu tarafındaki duvarın hemen yanında göz hastalıklarına iyi geldiği söylenen ve “Göz Suyu“ olarak anılan bir pınar bulunmaktadır. Daha detaylı bilgi almak ve tesisimizin imkanlarından istifade etmek için 0262 433 23 33 veya 0262 433 23 60 numaralı telefonlardan iletişim kurabilirsiniz. SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ Facebook - @GOLCUK.YAZLIK.ILICASI Instagram - yazlik_ilicasi   HABER- REKLAM
Gölcük Belediyesi'nin iştiraki olan GÖLAŞ'ın işletmeciliğini yaptığı Yazlık Ilıca Termal Tesisleri, hak ettiği ilgiyi görüyor. Pandemi koşullarına maksimum özen göstererek hizmet veren Yazlık ılıcası yenilenen yüzüyle misafirlerini bekliyor.

Her yaş grubundaki yerli ve yabancı misafirlerine; termal havuzları, aile odaları, spa bölümleri ile; hijyen ve pandemi koşullarına maksimum özen göstererek hizmet veren Yazlık ılıcası yenilenen yüzüyle misafirlerini bekliyor.

Tarihi, arkeolojik buluntular ışığında Roma dönemine kadar uzandığı tahmin edilen  Yazlık Ilıca; Osmanlı döneminde de meskun bir yerleşim birimi idi.
Bölgede bulunan kalıntılar, Yazlık Ilıcası'nın ilk defa Roma döneminde inşa edildiğini, zamanla tahrip olan bu yapının yerine günümüzde mevcut olan tonozlu yapının Bizans döneminde inşa edildiğini göstermektedir. Roma, Bizans ve Osmanlı dönemlerinde sağlık merkezi olarak kullanılan Ilıca; günümüzde de misafirlerine şifa ve huzur ortamı sağlamaya devam ediyor.
Her yaş grubundaki yerli ve yabancı misafirlerine; termal havuzları, aile odaları, spa bölümleri ile; hijyen ve pandemi koşullarına maksimum özen göstererek hizmet veren Yazlık ılıcası yenilenen yüzüyle misafirlerini bekliyor.
Pandemi sürecinde 09:00 – 19:00 saatleri arasında hizmet veren tesisde Bay Bayan ayrı ayrı Havuzlar, Hamam, Sauna, Buhar Odası, Özel Aile Odası ve VIP Aile Odası ile masaj hizmetleri de bulunmaktadır.

NELERE İYİ GELİYOR
Sedatif analjezik endokrin fonksiyon düzenleyici, cilt hastalıkları (sedef vb.), göz hastalıkları, romatizmal rahatsızlıklar, mide hastalıkları, kronik solunum hastalıkları, astım hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalığı tedavi edici özelliğe sahip mineralleri barındıran bir şifalı sudur. Ilıca’nın doğu tarafındaki duvarın hemen yanında göz hastalıklarına iyi geldiği söylenen ve “Göz Suyu“ olarak anılan bir pınar bulunmaktadır.


Daha detaylı bilgi almak ve tesisimizin imkanlarından istifade etmek için 0262 433 23 33 veya 0262 433 23 60 numaralı telefonlardan iletişim kurabilirsiniz.
SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ
Facebook - @GOLCUK.YAZLIK.ILICASI
Instagram - yazlik_ilicasi

 

HABER- REKLAM

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.