DONANMA PARKI'NDA HAMSİ ŞÖLENİ
Gölcük Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği, Karadeniz’in simgesi hamsinin lezzetini ve kültürünü Gölcüklülerle buluşturmak amacıyla Donanma Parkı’nda coşkulu bir Hamsi Festivali düzenledi. Dernek Başkanı Yakup Aydın ve yönetimin ev sahipliğinde gerçekleşen festivale ilgi yoğundu. Etkinliğe siyaset ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.
Festivale katılan önemli isimler arasında; Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, Gölcük MHP ilçe Başkanı Derya Çavdar yer aldı.
Başkan Sezer: "İlçemize Renk ve Heyecan Kattı"
Hamsi Festivali'nin açılışına katılan Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda etkinliğin önemine vurgu yaptı: "Gölcük Trabzonlular Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Hamsi Festivali'nin açılışına İlçe Başkanımız Sayın Kemal Yavuz ile birlikte katıldık. İlçemize renk ve heyecan katan etkinlik nedeniyle; Dernek Başkanı Sayın Yakup Aydın ve dernek yöneticilerine, tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum."
Karadeniz yöresine ait müzikler eşliğinde bol bol hamsi ikramının yapıldığı festival, Gölcüklülere keyifli ve lezzet dolu bir gün yaşatırken, farklı kültürlerin buluşmasına vesile oldu.