BAŞKAN YAVUZ ‘’ÇALIŞMALARIMIZ KARARLILIKLA SÜRÜYOR’’
Gölcük AK Parti İlçe Başkanlığı, teşkilat içi istişare ve koordinasyonu sağlamak amacıyla önemli bir toplantıya imza attı. İlçe Başkanı Kemal Yavuz’un başkanlığında 113. Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya, AK Parti Kocaeli İl Yöneticileri Muharrem Top ve Yakup Zenbil, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, İlçe yöneticileri, Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ile Mahalle Başkanları tam kadro katılım sağladı.
Genel Siyaset ve Yerel Çalışmalar
İlçe Başkanı Kemal Yavuz, toplantının içeriği hakkında yaptığı açıklamada, verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini belirtti:“113. Daraltılmış Danışma Meclisi Toplantımızı, geniş bir katılımla gerçekleştirdik. Toplantımızda hem genel siyasete dair gelişmeleri hem de Gölcük’ümüzün yerel çalışmalarını detaylı şekilde ele aldık.”
Başkan Yavuz, teşkilat olarak birlik ve beraberlik mesajı vererek, çalışmaların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı: “Birlik ve beraberliğimizden aldığımız güçle, teşkilat olarak çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.”
Toplantının, AK Parti teşkilatının yerel ve genel politikalara dair yol haritasını güçlendirme amacını taşıdığı bildirildi.