ZABITALAR SINIFI GEÇTİ

Gölcük 21.08.2017 - 12:11, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ZABITALAR SINIFI GEÇTİ

Geçtiğimiz hafta oldukça yoğun bir program yaşayan ilçemiz Gölcük, birde Başbakan Binali Yıldırım'ı ağırladı. Geçtiğimiz haftanın 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin 18. Yılına denk gelmesi, bu programların sayısını arttırdı.  Çarşamba günü The Ness Otel'de başlayan Deprem Çalıştayı, ardından Sivritepe Konutlarının temel atma töreni ve akşam da 17 Ağustos 1999 Deprem Şehitlerinin anma törenleri, Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılmasıyla farklı boyuta ve öneme taşındı.  Genelde Gölcük Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı bu tür etkinliklerde en büyük görev hiç kuşku yokki Zabıta ekiplerine düşüyor. Zabıta başta güvenlik olmak konusu olmak üzere, pek çok konuyla yakından ilgilendiriyor.  Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Sivritepe Konutlarının temel atma töreninde, Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından sonra, bu pozu vererek, adeta işlerini başarıyla tamamlamanın huzuru ve gururunu yaşadılar.  Bizde Mantar Pano Ekibi olarak, Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin hakkını teslim edelim ve başarılı çalışmalarından dolayı, tebriklerimizi iletmek istiyoruz.   

Geçtiğimiz hafta oldukça yoğun bir program yaşayan ilçemiz Gölcük, birde Başbakan Binali Yıldırım'ı ağırladı. Geçtiğimiz haftanın 17 Ağustos 1999 Marmara Depreminin 18. Yılına denk gelmesi, bu programların sayısını arttırdı. 
Çarşamba günü The Ness Otel'de başlayan Deprem Çalıştayı, ardından Sivritepe Konutlarının temel atma töreni ve akşam da 17 Ağustos 1999 Deprem Şehitlerinin anma törenleri, Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılmasıyla farklı boyuta ve öneme taşındı. 
Genelde Gölcük Belediyesi'nin ev sahipliği yaptığı bu tür etkinliklerde en büyük görev hiç kuşku yokki Zabıta ekiplerine düşüyor. Zabıta başta güvenlik olmak konusu olmak üzere, pek çok konuyla yakından ilgilendiriyor. 
Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Sivritepe Konutlarının temel atma töreninde, Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmasından sonra, bu pozu vererek, adeta işlerini başarıyla tamamlamanın huzuru ve gururunu yaşadılar. 
Bizde Mantar Pano Ekibi olarak, Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin hakkını teslim edelim ve başarılı çalışmalarından dolayı, tebriklerimizi iletmek istiyoruz. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.