YAŞLILARIN DUASINI ALDI

25.04.2017 - 12:23, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

YAŞLILARIN DUASINI ALDI

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Yaşlılarımızın ellerini öperek Mübarek Kandillerini kutladı.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Miraç kandili nedeni ile huzurevini ziyaret ederek, yaşlıların ellerini öptü kandillerini kutladı. Gençlere hayatı öğreten ve tecrübeleriyle geleceğe ışık tutan yaşlıların huzur sohbetlerine ihtiyacın olduğunu belirten Başkan Ellibeş, huzurevi ziyareti sonrası yaşlıların hayır duasını alarak çıkmaktan her zaman huzur ve mutluluk duyduğunu kaydetti.  YAŞLILAR TEŞEKKÜR ETTİ Huzurevinde kalan yaşlılar ise Özellikle kandillerde ve bayramlarda kendilerini unutmayan Başkan Ellibeş’e teşekkür etti. “Başkanımız bizi hiç zaman yalnız bırakmıyor. Özellikle kandil ve bayramlarda bizi ziyaret etmesi bizleri çok mutlu ediyor” dediler.
Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş Gölcük Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Yaşlılarımızın ellerini öperek Mübarek Kandillerini kutladı.

Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Miraç kandili nedeni ile huzurevini ziyaret ederek, yaşlıların ellerini öptü kandillerini kutladı. Gençlere hayatı öğreten ve tecrübeleriyle geleceğe ışık tutan yaşlıların huzur sohbetlerine ihtiyacın olduğunu belirten Başkan Ellibeş, huzurevi ziyareti sonrası yaşlıların hayır duasını alarak çıkmaktan her zaman huzur ve mutluluk duyduğunu kaydetti. 
YAŞLILAR TEŞEKKÜR ETTİ
Huzurevinde kalan yaşlılar ise Özellikle kandillerde ve bayramlarda kendilerini unutmayan Başkan Ellibeş’e teşekkür etti. “Başkanımız bizi hiç zaman yalnız bırakmıyor. Özellikle kandil ve bayramlarda bizi ziyaret etmesi bizleri çok mutlu ediyor” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.