'' YA SAADET YA DİĞERLERİ !''

08.10.2015 - 21:45, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

'' YA SAADET YA DİĞERLERİ !''

Saadet Partisi Gölcük İlçe Gençlik Kolları Haftalık Toplantısını İlçe Binasında Gerçekleştirdi.

Toplantıda Konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Küçükataş “Ülkenin istikrarın da ötesinde istikamete ihtiyacı var. Meclisteki dört siyasi partinin istikameti aynı. Ön koltukta ben oturacağım kavgası yapıyorlar” Küçükateş “Ülkemizin istikamet problemi var. Bir ülke için istikrardan önce doğru istikamet önemlidir. Örneğin siz namazla ilgili bütün şartları yerine getirseniz fakat istikametiniz yani kıbleniz yanlış ise kıldığınız namaz doğru olsa da kabul olmaz. Bugün ülkemizi, iktidarı ve muhalefetiyle mecliste yönetenlerin istikamet problemleri var. Mecliste bulunan dört siyasi parti birbirinden farklı görünse de istikametleri aynıdır. AKP, MHP, CHP ve HDP’nin istikametlerine baktığımızda dış politikada hepsi Avrupa Birliğini savunuyor ve ABD stratejik ortakları. Ekonomilerine baktığımızda ise dördünün de ve faiz ekonomisini savunduğunu görüyoruz. Mevcut ekonomik sistemin sol zihniyetin temsilcisi olan eski ekonomi bakanı Kemal Derviş’e ait sistem olduğunu eski başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan defalarca açıklamıştı. Dolayısıyla CHP, MHP ve HDP de iktidara gelse aynı sisteme devam edecekler. İşçiyi emekliyi memuru ve esnafı ezecekler” ifadelerini kullandı.  “YA SAADET YA DA DİĞERLERİ…” Saadet Partisi’nin ise istikametinin farklı olduğunu belirten Küçükateş, “Biz dış politikada Avrupa Birliği ve ABD yerine İslam Birliğini, ekonomide faizci sistem yerine faizsiz ekonomik sistemi savunuyoruz. Eğitimde de önce ahlak ve maneviyatı öne çıkarıyoruz. Kurtuluş reçetemizin bunlar olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla buradan halkımıza seslenmek istiyorum. Problemleri çözecek anahtar bizde. Geçmiş dönemlerde çözdük, gelince yine çözeceğiz. Saadet Partisine oy vermedikten sonra kime verdiğiniz hiç önemli değil. Bizim kavgamız diğer partiler gibi ön koltukta ben oturacağım kavgası olmayacak. Onun için ya Saadet, ya da diğerleri diyoruz.Bütün Gölcüklü vatandaşlarımı 1 Kasım seçimlerinde Saadet Partimize destek vermeye davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.
Saadet Partisi Gölcük İlçe Gençlik Kolları Haftalık Toplantısını İlçe Binasında Gerçekleştirdi.

Toplantıda Konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Recep Küçükataş “Ülkenin istikrarın da ötesinde istikamete ihtiyacı var. Meclisteki dört siyasi partinin istikameti aynı. Ön koltukta ben oturacağım kavgası yapıyorlar”

Küçükateş “Ülkemizin istikamet problemi var. Bir ülke için istikrardan önce doğru istikamet önemlidir. Örneğin siz namazla ilgili bütün şartları yerine getirseniz fakat istikametiniz yani kıbleniz yanlış ise kıldığınız namaz doğru olsa da kabul olmaz. Bugün ülkemizi, iktidarı ve muhalefetiyle mecliste yönetenlerin istikamet problemleri var. Mecliste bulunan dört siyasi parti birbirinden farklı görünse de istikametleri aynıdır. AKP, MHP, CHP ve HDP’nin istikametlerine baktığımızda dış politikada hepsi Avrupa Birliğini savunuyor ve ABD stratejik ortakları. Ekonomilerine baktığımızda ise dördünün de ve faiz ekonomisini savunduğunu görüyoruz. Mevcut ekonomik sistemin sol zihniyetin temsilcisi olan eski ekonomi bakanı Kemal Derviş’e ait sistem olduğunu eski başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan defalarca açıklamıştı. Dolayısıyla CHP, MHP ve HDP de iktidara gelse aynı sisteme devam edecekler. İşçiyi emekliyi memuru ve esnafı ezecekler” ifadelerini kullandı.

 “YA SAADET YA DA DİĞERLERİ…”

Saadet Partisi’nin ise istikametinin farklı olduğunu belirten Küçükateş, “Biz dış politikada Avrupa Birliği ve ABD yerine İslam Birliğini, ekonomide faizci sistem yerine faizsiz ekonomik sistemi savunuyoruz. Eğitimde de önce ahlak ve maneviyatı öne çıkarıyoruz. Kurtuluş reçetemizin bunlar olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla buradan halkımıza seslenmek istiyorum. Problemleri çözecek anahtar bizde. Geçmiş dönemlerde çözdük, gelince yine çözeceğiz. Saadet Partisine oy vermedikten sonra kime verdiğiniz hiç önemli değil. Bizim kavgamız diğer partiler gibi ön koltukta ben oturacağım kavgası olmayacak. Onun için ya Saadet, ya da diğerleri diyoruz.Bütün Gölcüklü vatandaşlarımı 1 Kasım seçimlerinde Saadet Partimize destek vermeye davet ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.