VALİ GÜZELOĞLU ''HER ZAMAN YANINIZDAYIZ''

22.02.2017 - 08:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

VALİ GÜZELOĞLU ''HER ZAMAN YANINIZDAYIZ''

Vali Hasan Basri Güzeloğlu eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Şırnak'ta vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren şehidimiz Er Arif Subaşıoğlu' nun ailesini ve ırat Kalkanı harekâtında El Bab'da vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren şehidimiz Piyade Binbaşı Bülent Albayrak' ın babası Hasan Albayrak'ı ziyaret etti.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu eşi  Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Şırnak'ta vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren şehidimiz  Er Arif Subaşıoğlu' nun ailesini  ve ırat Kalkanı harekâtında El Bab'da vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren şehidimiz Piyade Binbaşı Bülent Albayrak' ın babası Hasan Albayrak'ı ziyaret etti.  Ziyarette; Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi  Ayşe Güzeloğlu'na Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş eşlik etti. Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamak yolunda canlarını seve seve veren  Aziz şehitlerimizi  şükran ve minnet duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olacaklarını ifade etti.  Şehidimiz Arif Subaşı' nın babası Mehmet Subaşıoğlu ile annesi Serpil Subaşıoğlu,  hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan Valiye ve hanımefendiye teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler. HER ZAMAN YANINIZDAYIZ Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu ile birlikte ikinci ziyaret Fırat Kalkanı harekâtında El Bab'da vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren şehidimiz Piyade Binbaşı Bülent Albayrak' ın babası Hasan Albayrak'a yaptı. Vali Güzeloğlu, Ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamak yolunda canlarını seve seve veren  Aziz şehitlerimizi  şükran ve minnet duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olacaklarını ifade etti.  Şehidimiz Bülent Albayrak' ın babası Hasan Albayrak'da, hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan Valiye  teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirtti.  
Vali Hasan Basri Güzeloğlu eşi Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Şırnak'ta vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren şehidimiz Er Arif Subaşıoğlu' nun ailesini ve ırat Kalkanı harekâtında El Bab'da vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren şehidimiz Piyade Binbaşı Bülent Albayrak' ın babası Hasan Albayrak'ı ziyaret etti.

Vali Hasan Basri Güzeloğlu eşi  Ayşe Güzeloğlu ile birlikte Şırnak'ta vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren şehidimiz  Er Arif Subaşıoğlu' nun ailesini  ve ırat Kalkanı harekâtında El Bab'da vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren şehidimiz Piyade Binbaşı Bülent Albayrak' ın babası Hasan Albayrak'ı ziyaret etti. 
Ziyarette; Vali Hasan Basri Güzeloğlu ve eşi  Ayşe Güzeloğlu'na Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş ve eşi Funda Altıntaş eşlik etti.
Vali Hasan Basri Güzeloğlu, Ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamak yolunda canlarını seve seve veren  Aziz şehitlerimizi  şükran ve minnet duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olacaklarını ifade etti. 
Şehidimiz Arif Subaşı' nın babası Mehmet Subaşıoğlu ile annesi Serpil Subaşıoğlu,  hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan Valiye ve hanımefendiye teşekkür ederek, ziyaretten duydukları  memnuniyetlerini  belirttiler.


HER ZAMAN YANINIZDAYIZ
Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu eşi Sayın Ayşe Güzeloğlu ile birlikte ikinci ziyaret Fırat Kalkanı harekâtında El Bab'da vatani görevini yapmakta iken şehadet mertebesine eren şehidimiz Piyade Binbaşı Bülent Albayrak' ın babası Hasan Albayrak'a yaptı.

Vali Güzeloğlu, Ülkemizin birlik ve beraberliğini sağlamak yolunda canlarını seve seve veren  Aziz şehitlerimizi  şükran ve minnet duyguları ile andıklarını belirterek, her zaman şehit ailelerinin yanlarında olacaklarını ifade etti. 
Şehidimiz Bülent Albayrak' ın babası Hasan Albayrak'da, hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan Valiye  teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.