TÜRKŞEN ''İYİ PARTİDEN KORKUYORLAR''

Asayiş 20.06.2018 - 17:12, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

TÜRKŞEN ''İYİ PARTİDEN KORKUYORLAR''

İYİ Parti 2. Sıra Milletvekili adayı Ali Türkşen İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve İlçe Yöneticileri Gazetemizi ziyaret etti. Türkşen “Önümüzde iki seçim var. Cumhurbaşkanlığı için şu gerçeği herkesin bilmesi lazım. 24 Haziran'da seçim yapılıyorsa bunun tek sebebi İYİ parti korkusu”dedi.

İYİ Parti 2. Sıra Milletvekili adayı Ali Türkşen İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve İlçe Yöneticileri Gazetemizi ziyaret etti. Türkşen “Önümüzde  iki seçim var. Cumhurbaşkanlığı için şu gerçeği herkesin bilmesi lazım. 24 Haziran'da seçim yapılıyorsa bunun tek sebebi İYİ parti korkusu”dedi. İYİ PARTİDEN KORKUYORLAR İYİ parti 2. Sıra Milletvekili adayı Ali Türkşen seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Önümüzde  iki seçim var. Cumhurbaşkanlığı için şu gerçeği herkesin bilmesi lazım. 24 Haziran'da seçim yapılıyorsa bunun tek sebebi İYİ parti korkusu ve o korku paralelinde de Recep Tayyip Erdoğan, Meral Akşener'i ne azına alıyor ne muhatap kabul ediyor. Kendisi de farkında bir çok kamuoyu araştırması kendileri de yaptırıyorlar. İkinci tura Meral Akşener kaldığı takdirde kaybedeceğini bildiği için kendi rakibini kendi seçti.  Muharrem İnce'yi karşısına alıp bol bol televizyonlarda imkan sağlayıp ikinci tura kalmasını sağlamaya çalışıyor. Sağ seçmenin çok önemli kesimi ikinci turda muhtemelen desteklemeyecek Muharrem İnce'yi”dedi. KOCAELİ MİTİNGİ TAÇLANDIRDI Türkşen “İYİ partinin sekiz ay içerisinde bu hale gelmesi  iki seçime bütün teşkilatlarının yapılandırmasını yaparak bu seçime giriyor olması İyi partinin başarılı olduğunun göstergesi. Kocaeli mitinginde gördük. Genel başkanımızın bu güne kadar yaptığı bir çok mitingin sonlarına gelirken Kocaeli mitingi taçlandı. Mecliste Kocaeli olarak seçmen yapısını düşündüğümüzde üç ile dört arası. Mecliste ne kadar Kocaeli'den iyi parti adına vekil sokarsak. Bölgemizi en iyi şekilde temsil ederiz”dedi. GÖLCÜKLÜ MİLLETVEKİLİ YOK Türkşen “Çok uzun yıllardır Gölcük'ten çıkmış Milletvekili yok. Hatta Gölcük'ün İktidar partisi olmasına rağmen AKP'nin Gölcük'den hiç bir vekil adayı seçilebilir sıraya yazılmamış. Bizde buranın çocuğu olarak çıkarsak. Gölcük'ü çok daha fazla Mecliste temsil ederiz diye düşünüyorum”dedi. KOCAELİ HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM Türkşen “Buraya gelirken acaba burada yaşamadığım için çok fazla bağım var burada büyüdüm ama biraz gönül koyarlar mı buradan değilim diye düşündüm. Tam tersi daha çok bağırlarına bastılar. Mesleki geçmişimden dolayı ekstra ilgi var. Tüm Kocaeli beni bu kadar sahiplendiği için çok teşekkür ederim”dedi.
İYİ Parti 2. Sıra Milletvekili adayı Ali Türkşen İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve İlçe Yöneticileri Gazetemizi ziyaret etti. Türkşen “Önümüzde iki seçim var. Cumhurbaşkanlığı için şu gerçeği herkesin bilmesi lazım. 24 Haziran'da seçim yapılıyorsa bunun tek sebebi İYİ parti korkusu”dedi.

İYİ Parti 2. Sıra Milletvekili adayı Ali Türkşen İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı ve İlçe Yöneticileri Gazetemizi ziyaret etti. Türkşen “Önümüzde  iki seçim var. Cumhurbaşkanlığı için şu gerçeği herkesin bilmesi lazım. 24 Haziran'da seçim yapılıyorsa bunun tek sebebi İYİ parti korkusu”dedi.

İYİ PARTİDEN KORKUYORLAR
İYİ parti 2. Sıra Milletvekili adayı Ali Türkşen seçim çalışmaları kapsamında gazetemizi ziyaret etti. Önümüzde  iki seçim var. Cumhurbaşkanlığı için şu gerçeği herkesin bilmesi lazım. 24 Haziran'da seçim yapılıyorsa bunun tek sebebi İYİ parti korkusu ve o korku paralelinde de Recep Tayyip Erdoğan, Meral Akşener'i ne azına alıyor ne muhatap kabul ediyor. Kendisi de farkında bir çok kamuoyu araştırması kendileri de yaptırıyorlar. İkinci tura Meral Akşener kaldığı takdirde kaybedeceğini bildiği için kendi rakibini kendi seçti.  Muharrem İnce'yi karşısına alıp bol bol televizyonlarda imkan sağlayıp ikinci tura kalmasını sağlamaya çalışıyor. Sağ seçmenin çok önemli kesimi ikinci turda muhtemelen desteklemeyecek Muharrem İnce'yi”dedi.

KOCAELİ MİTİNGİ TAÇLANDIRDI
Türkşen “İYİ partinin sekiz ay içerisinde bu hale gelmesi  iki seçime bütün teşkilatlarının yapılandırmasını yaparak bu seçime giriyor olması İyi partinin başarılı olduğunun göstergesi. Kocaeli mitinginde gördük. Genel başkanımızın bu güne kadar yaptığı bir çok mitingin sonlarına gelirken Kocaeli mitingi taçlandı. Mecliste Kocaeli olarak seçmen yapısını düşündüğümüzde üç ile dört arası. Mecliste ne kadar Kocaeli'den iyi parti adına vekil sokarsak. Bölgemizi en iyi şekilde temsil ederiz”dedi.

GÖLCÜKLÜ MİLLETVEKİLİ YOK
Türkşen “Çok uzun yıllardır Gölcük'ten çıkmış Milletvekili yok. Hatta Gölcük'ün İktidar partisi olmasına rağmen AKP'nin Gölcük'den hiç bir vekil adayı seçilebilir sıraya yazılmamış. Bizde buranın çocuğu olarak çıkarsak. Gölcük'ü çok daha fazla Mecliste temsil ederiz diye düşünüyorum”dedi.

KOCAELİ HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Türkşen “Buraya gelirken acaba burada yaşamadığım için çok fazla bağım var burada büyüdüm ama biraz gönül koyarlar mı buradan değilim diye düşündüm. Tam tersi daha çok bağırlarına bastılar. Mesleki geçmişimden dolayı ekstra ilgi var. Tüm Kocaeli beni bu kadar sahiplendiği için çok teşekkür ederim”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.