TÜRK EĞİTİM – SEN’DEN KAYMAKAMA ZİYARET

Eğitim 21.11.2015 - 16:05, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

TÜRK EĞİTİM – SEN’DEN KAYMAKAMA ZİYARET

Türk Eğitim-Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı ve aynı zamanda, Türkiye Kamu-Sen yeni İl Temsilcisi Yaşar Şanlı, geçtiğimiz hafta sonu Kaymakam Adem Yazıcı’ya bir nezaket ziyaretinde bulundu

İlimizin genç ve başarılı sendikacılarından Yaşar Şanlı, Türk Eğitim Sen-Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanlığı görevinin ardından, önemli bir göreve daha layık görüldü. Yaklaşık 2 yıldır Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliği görevini yürüten, Veysel Uluman’ın yerine yeni İl Temsilcisi Yaşar Şanlı oldu. Başkan Şanlı, Türk Eğitim-Sen Gölcük Temsilci Yaşar Tokay, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Bayraktar ve Nurettin Aylan ile birlikte, geçtiğimiz hafta sonu Kaymakam Adem Yazıcı’ya bir nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Yazıcı’nın makamında gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Yazıcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Şanlı’ya görevlerinde başarılar diledi. Başkan Şanlı da, ziyaretinin tamamen nezaket ziyaretinden ibaret olduğunun altını çizerek, Türk Eğitim-Sen ve Kamu-Sen Başkanı olarak, üyeleri için en iyi hizmeti vereceğini söyledi. 
Türk Eğitim-Sen Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanı ve aynı zamanda, Türkiye Kamu-Sen yeni İl Temsilcisi Yaşar Şanlı, geçtiğimiz hafta sonu Kaymakam Adem Yazıcı’ya bir nezaket ziyaretinde bulundu

İlimizin genç ve başarılı sendikacılarından Yaşar Şanlı, Türk Eğitim Sen-Kocaeli 1 Nolu Şube Başkanlığı görevinin ardından, önemli bir göreve daha layık görüldü. Yaklaşık 2 yıldır Türkiye Kamu Sen İl Temsilciliği görevini yürüten, Veysel Uluman’ın yerine yeni İl Temsilcisi Yaşar Şanlı oldu. Başkan Şanlı, Türk Eğitim-Sen Gölcük Temsilci Yaşar Tokay, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Bayraktar ve Nurettin Aylan ile birlikte, geçtiğimiz hafta sonu Kaymakam Adem Yazıcı’ya bir nezaket ziyaretinde bulundu. Kaymakam Yazıcı’nın makamında gerçekleşen ziyarette, Kaymakam Yazıcı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Başkan Şanlı’ya görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Şanlı da, ziyaretinin tamamen nezaket ziyaretinden ibaret olduğunun altını çizerek, Türk Eğitim-Sen ve Kamu-Sen Başkanı olarak, üyeleri için en iyi hizmeti vereceğini söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.