SURİYE'YE 24 TON YARDIM !

Gölcük 22.01.2017 - 22:04, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

SURİYE'YE 24 TON YARDIM !

Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği, Suriyeli kardeşlerini unutmadı

Hem yurt içi hem de yurt dışı yardım faaliyetleri ile tanınan Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği, son olarak Suriye için topladıkları 24 tonluk yardım malzemesi dolu TIR’ı dualarla Gölcük’ten Suriye’ye uğurladı. Suriye’de yaşanan iç savaş nedeniyle bölge halkının zor günler geçirdiğini dile getiren Beşir Derneği Gölcük Temsilcisi Abdulragıp Yılmaz, hazırladıkları yardım TIR’ının ağırlıklı olarak kuru bakliyat ve un içerdiğini dile getirerek gerçekleştirdikleri yardım kampanyası hakkında açıklama yaptı. Yılmaz; “İnsani yardım organizasyonu ile faaliyetlerini sürdüren derneğimiz, yurt içi ve yurt dışında binlerce ailenin, yetimlerin, kimsesizlerin ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmuştur. Son günlerde Halep’te yaşanan insanlık dramı nedeniyle mağdur olan Halep halkının ihtiyaçlarını karşılamak ve kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için yardım kampanyalarımıza devam etmekteyiz” dedi.   “SESSİZ KALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL” Açıklamasına devam eden Yılmaz: “Yaşanan bu insanlık dramına sessiz kalmamız mümkün olmadığından Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği olarak bir yardım kampanyası başlattık. Beşir Derneği olarak yurt genelinde başlatmış olduğumuz ‘Suriye-Halep Yardımları’ kapsamında yürüttüğümüz insani yarım çalışmalarımız neticesinde bugün Gölcüklü hayırsever kardeşlerimizin destekleri ile bir TIR dolusu yardımı Suriye’ye gönderiyoruz. Organize yardım toplama çalışmalarımızda Semerkand Vakfı ve TÜMSİAD’ın destekleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.   GÖLCÜK HALKINA TEŞEKKÜR Yapılan yardımlara Gölcük halkının da çok büyük katkısı olduğunu dile getiren Yılmaz, “İlçe halkımız yardım konuları olduğu zaman, buna kayıtsız kalmayarak elinden geleni yapmaya çalışmaktadır. Gölcüklü hemşehrilerimiz Suriye için toplanan yardımlara da kayıtsız kalmadılar. İlçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bu yardım TIR’ının hazırlanmasında maddi manevi desteğini esirgemeyen halkımız çok büyük emek sarf etmiştir. Allah hepsinin hayırlarını kabul etsin” dedi.
Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği, Suriyeli kardeşlerini unutmadı

Hem yurt içi hem de yurt dışı yardım faaliyetleri ile tanınan Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği, son olarak Suriye için topladıkları 24 tonluk yardım malzemesi dolu TIR’ı dualarla Gölcük’ten Suriye’ye uğurladı.

Suriye’de yaşanan iç savaş nedeniyle bölge halkının zor günler geçirdiğini dile getiren Beşir Derneği Gölcük Temsilcisi Abdulragıp Yılmaz, hazırladıkları yardım TIR’ının ağırlıklı olarak kuru bakliyat ve un içerdiğini dile getirerek gerçekleştirdikleri yardım kampanyası hakkında açıklama yaptı. Yılmaz; “İnsani yardım organizasyonu ile faaliyetlerini sürdüren derneğimiz, yurt içi ve yurt dışında binlerce ailenin, yetimlerin, kimsesizlerin ve ihtiyaç sahiplerinin yanında olmuştur. Son günlerde Halep’te yaşanan insanlık dramı nedeniyle mağdur olan Halep halkının ihtiyaçlarını karşılamak ve kardeşlerimizin yanında olduğumuzu göstermek için yardım kampanyalarımıza devam etmekteyiz” dedi.

 

“SESSİZ KALMAMIZ MÜMKÜN DEĞİL”

Açıklamasına devam eden Yılmaz: “Yaşanan bu insanlık dramına sessiz kalmamız mümkün olmadığından Beşir Derneği Gölcük Temsilciliği olarak bir yardım kampanyası başlattık. Beşir Derneği olarak yurt genelinde başlatmış olduğumuz ‘Suriye-Halep Yardımları’ kapsamında yürüttüğümüz insani yarım çalışmalarımız neticesinde bugün Gölcüklü hayırsever kardeşlerimizin destekleri ile bir TIR dolusu yardımı Suriye’ye gönderiyoruz. Organize yardım toplama çalışmalarımızda Semerkand Vakfı ve TÜMSİAD’ın destekleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

 

GÖLCÜK HALKINA TEŞEKKÜR

Yapılan yardımlara Gölcük halkının da çok büyük katkısı olduğunu dile getiren Yılmaz, “İlçe halkımız yardım konuları olduğu zaman, buna kayıtsız kalmayarak elinden geleni yapmaya çalışmaktadır. Gölcüklü hemşehrilerimiz Suriye için toplanan yardımlara da kayıtsız kalmadılar. İlçe halkımıza çok teşekkür ediyorum. Bu yardım TIR’ının hazırlanmasında maddi manevi desteğini esirgemeyen halkımız çok büyük emek sarf etmiştir. Allah hepsinin hayırlarını kabul etsin” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.