SÜNNET HEYECANININ SON GÜNÜ

Sağlık 29.08.2015 - 09:55, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SÜNNET HEYECANININ SON GÜNÜ

Gölcük Belediyesi tarafından yapılan ‘Geleneksel Sünnet Şöleni’ etkinlikleri, toplu fotoğraf çekimi ve mevlit programı ile devam ediyor.

Geleneksel Sünnet Şöleni’  programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci ve Kemal Kahraman, Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı ve Gölcük İlçe Müftülüğü’nden Yaşar Ar katıldı.   Sünnet Şöleni programı ilk olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in belediye binası önünde çocuklarla fotoğraf çekimi ile başlarken Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda düzenlenen mevlit programı ile devam etti.   Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Davetimize icabet edip buraya kadar geldiğiniz için, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hocalarımızın o güzel Kuran-ı Kerim’in okumalarından ve müftümüzün dualarından sonra söyleyecek fazla söz yok. Geleneksel hale getirdiğimiz bu sünnet merasiminin çocuklarımız ve ailelerimiz açısından hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. İnşallah çocuklarımız gelecekte ailesine, ülkesine, milletine, dinine bağlı, saygılı, hayırlı birer evlat olarak yetişirler ve gelecekte bizlere, ülkelerine hayırlı hizmetler yaparlar” dedi.   Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, program sonunda çocuklara oyuncak araba hediye etti.   Sünnet Kesimleri, 29 Ağustos tarihinde Özel Aile Konak Hastanesi’nde saat: 13.00‘da yapılacak.
Gölcük Belediyesi tarafından yapılan ‘Geleneksel Sünnet Şöleni’ etkinlikleri, toplu fotoğraf çekimi ve mevlit programı ile devam ediyor.

Geleneksel Sünnet Şöleni’  programına Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Genel Koordinatör Nihat Abiş, Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci ve Kemal Kahraman, Gölcük İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı ve Gölcük İlçe Müftülüğü’nden Yaşar Ar katıldı.

 

Sünnet Şöleni programı ilk olarak Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in belediye binası önünde çocuklarla fotoğraf çekimi ile başlarken Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda düzenlenen mevlit programı ile devam etti.

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, “Davetimize icabet edip buraya kadar geldiğiniz için, her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hocalarımızın o güzel Kuran-ı Kerim’in okumalarından ve müftümüzün dualarından sonra söyleyecek fazla söz yok. Geleneksel hale getirdiğimiz bu sünnet merasiminin çocuklarımız ve ailelerimiz açısından hayırlı olmasını yüce rabbimden niyaz ediyorum. İnşallah çocuklarımız gelecekte ailesine, ülkesine, milletine, dinine bağlı, saygılı, hayırlı birer evlat olarak yetişirler ve gelecekte bizlere, ülkelerine hayırlı hizmetler yaparlar” dedi.

 

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, program sonunda çocuklara oyuncak araba hediye etti.

 

Sünnet Kesimleri, 29 Ağustos tarihinde Özel Aile Konak Hastanesi’nde saat: 13.00‘da yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.