SEVGİDE BULUŞALIM

11.11.2015 - 09:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SEVGİDE BULUŞALIM

Büyükşehir’in farklı kültürleri bir araya getirmeyi amaçladığı Sevgide Buluşalım etkinliğinin bu yıl 10.’su düzenlenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl Sevgide Buluşalım etkinliğinin 10.’sunu düzenleyecek. 10. Sevgide Buluşalım etkinliği, 15 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 11 Kasım Çarşamba günü saat 10.00’da ise Antikkapı Restoran’da düzenlenecek basın toplantısında Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş etkinliğin detaylarını kamuoyu ile paylaşacak.   BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK Kocaeli’nde yaşayan farklı kültürleri bir araya getirip, kaynaştırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, 9 yıldır Sevgide Buluşalım etkinliği düzenliyor. Bu yıl ise 15 Kasım’da etkinlik 10 yaşına basacak. Alevi kardeşlerimizle bağımızı birbirimizi anlama üzerine kurarak birlikteliğimizipekiştirmeyi amaç edinen etkinlik öncesinde düzenlenecek basın toplantısında Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, etkinliğin akış programına yönelik bilgi verecek.
Büyükşehir’in farklı kültürleri bir araya getirmeyi amaçladığı Sevgide Buluşalım etkinliğinin bu yıl 10.’su düzenlenecek

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, bu yıl Sevgide Buluşalım etkinliğinin 10.’sunu düzenleyecek. 10. Sevgide Buluşalım etkinliği, 15 Kasım Pazar günü saat 13.00’te Kocaeli Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 11 Kasım Çarşamba günü saat 10.00’da ise Antikkapı Restoran’da düzenlenecek basın toplantısında Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş etkinliğin detaylarını kamuoyu ile paylaşacak.

 

BASIN TOPLANTISI DÜZENLENECEK

Kocaeli’nde yaşayan farklı kültürleri bir araya getirip, kaynaştırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, 9 yıldır Sevgide Buluşalım etkinliği düzenliyor. Bu yıl ise 15 Kasım’da etkinlik 10 yaşına basacak. Alevi kardeşlerimizle bağımızı birbirimizi anlama üzerine kurarak birlikteliğimizipekiştirmeyi amaç edinen etkinlik öncesinde düzenlenecek basın toplantısında Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş, etkinliğin akış programına yönelik bilgi verecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.