ŞEHİR İÇİNDEKİ DUBALAR YENİLENİYOR !

Gölcük 20.05.2015 - 19:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

ŞEHİR İÇİNDEKİ DUBALAR YENİLENİYOR !

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde trafik sıkışıklığı yaşanan yollara dubalı yol ayrımı çalışmalarına devam ediyor.

Dubaların kontrolünü ise Zabıta Müdürlüğü ekipleri yapıyor. Trafik Komisyonun almış olduğu karar gereğince Gölcük Belediyesi şehrin değişik sokak ve caddelerinde seyir halinde bulunan araçlar için çift şerit trafik akşını sağlanabilmesi, yol kenarına yapılan araç parklarının önlenmesi ve trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla cadde ve yolların ortasına duba koyma ve yenileme çalışmaları devam ediyor. Bu amaçla 19 Mays caddesinde, Alb.Burak caddesinde ve 22.sokakta bulunan dubaların tamamı yenilenerek halkımızın hizmetine sunuldu. Yol kenarlarına yapılan gelişigüzel araç parkları da engelleyen bu sisteme vatandaşın tepkisi de olumlu oldu. Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ “ "Şehir içi trafiğinde yoğunluk yaşanan cadde ve sokaklarda uygulana bu yöntemle çift yön geliş gidiş rahatlatılıyor. Ayrıca yol kenarlarına araçların park etmesi de önlenmiş oluyor. Şehrin trafik yoğunluğu yaşayan tüm kritik noktalarına dubalardan koyarak şehir içindeki trafik sıkışıklığını önlemek istiyoruz" dedi. Sürücülerin bu dubaların üzerine çıkmamaları, onları ezmemeleri ve trafik kurallarına uymaları konusunda özenli olmalarını” rica etti.  
Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ilçe genelinde trafik sıkışıklığı yaşanan yollara dubalı yol ayrımı çalışmalarına devam ediyor.

Dubaların kontrolünü ise Zabıta Müdürlüğü ekipleri yapıyor. Trafik Komisyonun almış olduğu karar gereğince Gölcük Belediyesi şehrin değişik sokak ve caddelerinde seyir halinde bulunan araçlar için çift şerit trafik akşını sağlanabilmesi, yol kenarına yapılan araç parklarının önlenmesi ve trafik sıkışıklığını önlemek amacıyla cadde ve yolların ortasına duba koyma ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

Bu amaçla 19 Mays caddesinde, Alb.Burak caddesinde ve 22.sokakta bulunan dubaların tamamı yenilenerek halkımızın hizmetine sunuldu. Yol kenarlarına yapılan gelişigüzel araç parkları da engelleyen bu sisteme vatandaşın tepkisi de olumlu oldu. Belediye Başkanı Mehmet ELLİBEŞ “ "Şehir içi trafiğinde yoğunluk yaşanan cadde ve sokaklarda uygulana bu yöntemle çift yön geliş gidiş rahatlatılıyor. Ayrıca yol kenarlarına araçların park etmesi de önlenmiş oluyor. Şehrin trafik yoğunluğu yaşayan tüm kritik noktalarına dubalardan koyarak şehir içindeki trafik sıkışıklığını önlemek istiyoruz" dedi. Sürücülerin bu dubaların üzerine çıkmamaları, onları ezmemeleri ve trafik kurallarına uymaları konusunda özenli olmalarını” rica etti.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.