SAHİLDE BALIK AKINI VAR!

Gölcük 25.11.2015 - 17:06, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SAHİLDE BALIK AKINI VAR!

Kavaklı sahili Balıkçılar için kurulan iskele ve neredeyse tüm sahil şeridi balıkçıların akınına uğradı.

Son günlerde sezon balığı olan ve körfezde çok miktarda bulunan tutulması kolay ve büyüklüğüyle bilinen “Mırmır” balığı nerdeyse karaya vurdu. Oltasını kapan balıkçıların akın ettiği sahil şeridinde olta atacak yer kalmazken nerdeyse evine boş dönen olmadı. Boyları yaklaşık 15 santim civarında olan mırmır balığı görenleri hayrete düşürüyor. Sahilde balıkçılar için kurulan iskelede, iskelenin en fazla balığını tutan Turgay “Atıyoruz çekiyoruz, bu gün gerçekten bol ve bereketli bir gün ben kovamı doldurdum. Zaten büyük bir balık 10 tanesiyle kovada yer kalmıyor.”dedi.  
Kavaklı sahili Balıkçılar için kurulan iskele ve neredeyse tüm sahil şeridi balıkçıların akınına uğradı.

Son günlerde sezon balığı olan ve körfezde çok miktarda bulunan tutulması kolay ve büyüklüğüyle bilinen “Mırmır” balığı nerdeyse karaya vurdu. Oltasını kapan balıkçıların akın ettiği sahil şeridinde olta atacak yer kalmazken nerdeyse evine boş dönen olmadı. Boyları yaklaşık 15 santim civarında olan mırmır balığı görenleri hayrete düşürüyor.

Sahilde balıkçılar için kurulan iskelede, iskelenin en fazla balığını tutan Turgay “Atıyoruz çekiyoruz, bu gün gerçekten bol ve bereketli bir gün ben kovamı doldurdum. Zaten büyük bir balık 10 tanesiyle kovada yer kalmıyor.”dedi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.