SICAKLIK YÜKSELİYOR

31.05.2016 - 09:14, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

SICAKLIK YÜKSELİYOR

Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün raporuna göre, bu hafta bölgemizde hava sıcaklığı mevsim normallerine yükseliyor

4 Haziran Cumartesi gününe kadar bölgemizde yağış beklenmiyor. CUMARTESİ YAĞMUR VAR  Meteoroloji’nin raporuna göre, cumartesi gününe kadar hava parçalı bulutlu geçecek. Gündüz sıcaklıkları 28-30 derece bekleniyor. 4 Haziran Cumartesi günü yağışla birlikte sıcaklık 27 dereceye düşecek. Gece sıcaklıkları 18-20 derece. Rüzgarlar genellikle batıdan esecek. Nem oranı, cumartesi günü % 95’e çıkacak ve bunaltacak. 
Kocaeli Meteoroloji Müdürlüğü’nün raporuna göre, bu hafta bölgemizde hava sıcaklığı mevsim normallerine yükseliyor

4 Haziran Cumartesi gününe kadar bölgemizde yağış beklenmiyor.

CUMARTESİ YAĞMUR VAR

 Meteoroloji’nin raporuna göre, cumartesi gününe kadar hava parçalı bulutlu geçecek. Gündüz sıcaklıkları 28-30 derece bekleniyor. 4 Haziran Cumartesi günü yağışla birlikte sıcaklık 27 dereceye düşecek. Gece sıcaklıkları 18-20 derece. Rüzgarlar genellikle batıdan esecek. Nem oranı, cumartesi günü % 95’e çıkacak ve bunaltacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.