RÖNTGENDE SIRA BEKLEMEYE SON

Sağlık 08.10.2015 - 15:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

RÖNTGENDE SIRA BEKLEMEYE SON

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne yeni alınan ve hızlı çekim özelliğine sahip dijital röntgen (DR) cihazı, hizmete başladı. Hastane röntgen bölümündeki yoğunluk yeni cihazların kurulması ile ortadan kalktı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yenilikler sürekli devam ediyor. Özellikle cihaz yenilemelerine önem veren yönetim bir yıl içerisinde hastaneye yeni cihazlar alarak  hizmete soktu. Bu cihaz yenilikleri kapsamında yeni alınan dijital röntgen cihazı  hizmete başladı. Bu cihaz sayesinde hastaların filmi çekildikten sonra çekilen görüntüler hemen doktorun bilgisayarına düşüyor ve böylece hasta sıra beklemiyor. Daha önce hastanede hizmet veren röntgen bölümünde en az bir saat film bekleniyordu. AMAÇ, EN İYİ HİZMETİ SUNMAK En büyük çabalarının hastalara kaliteli hizmet vermek olduğunu ifade eden Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Bahattin Koç yaptığı açıklamada, “Bizim burada en büyük sıkıntımız hastalarımızın sıra beklemesiydi. Hastalarımızın fazla sıra beklememesi için çeşitli yeniliklerle halkımızın karşısına çıkıyoruz. Hastanede en çok sıra beklenen bölüm röntgen cihazının bulunduğu kısımdı. Bu kısma yeni dijital röntgen cihazı alarak faaliyete geçirdik. Aynı zamanda eski röntgen cihazımız da hizmet vermeye devam ediyor. Hastanenin röntgen bölümündeki yoğunluk yeni cihazın kurulması ile ortadan kalktı” dedi.
Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’ne yeni alınan ve hızlı çekim özelliğine sahip dijital röntgen (DR) cihazı, hizmete başladı. Hastane röntgen bölümündeki yoğunluk yeni cihazların kurulması ile ortadan kalktı.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde yenilikler sürekli devam ediyor. Özellikle cihaz yenilemelerine önem veren yönetim bir yıl içerisinde hastaneye yeni cihazlar alarak  hizmete soktu. Bu cihaz yenilikleri kapsamında yeni alınan dijital röntgen cihazı  hizmete başladı. Bu cihaz sayesinde hastaların filmi çekildikten sonra çekilen görüntüler hemen doktorun bilgisayarına düşüyor ve böylece hasta sıra beklemiyor. Daha önce hastanede hizmet veren röntgen bölümünde en az bir saat film bekleniyordu.

AMAÇ, EN İYİ HİZMETİ SUNMAK

En büyük çabalarının hastalara kaliteli hizmet vermek olduğunu ifade eden Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Bahattin Koç yaptığı açıklamada, “Bizim burada en büyük sıkıntımız hastalarımızın sıra beklemesiydi. Hastalarımızın fazla sıra beklememesi için çeşitli yeniliklerle halkımızın karşısına çıkıyoruz. Hastanede en çok sıra beklenen bölüm röntgen cihazının bulunduğu kısımdı. Bu kısma yeni dijital röntgen cihazı alarak faaliyete geçirdik. Aynı zamanda eski röntgen cihazımız da hizmet vermeye devam ediyor. Hastanenin röntgen bölümündeki yoğunluk yeni cihazın kurulması ile ortadan kalktı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.