ÖĞRETMENLER GÜNÜ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Gündem 14.10.2019 - 18:35, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

ÖĞRETMENLER GÜNÜ HAZIRLIKLARI BAŞLADI

24 Kasım öğretmenler günü kutlama çalışmaları milli eğitim müdürlüğü tarafından hazırlıklar başladı.

24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile her yıl 24 Kasım'da öğretmenler günü olarak kutlanıyor. Bu yılda 24 Kasım öğretmenler gün dolayısı ile Gölcük ilçe milli Eğitim müdürü Ercan Gülsuyu ve tertip komitesi ile hazırlıkları bu gün itibarı ile başlatıldı. Öğretmenler günü ile ilgili kısa bilgi veren Gölcük ilçe milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu; “hepimiz biliyoruz öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslektir. Bir öğretmen okulda çocuklarımıza yön verip eğiterek yetiştirendir. 24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile her yıl olduğu gibi bu yılda düzenleyeceğiz. Bu yıl biraz daha kapsamlı olacaktır. Emekli ve yaşlı öğretmenlerimiz ile bir araya gelmek ve aynı zamanda stajyer öğretmelerimizle de öğretmen evinde ama kahvaltı ama yemekte bir araya geleceğiz. Yine öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan oyun havaları, Türk Halk Müziği korusu da yer alacaktır. 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlamak için ilçe komitemiz hazırlıklarına bu gün itibarı ile başladı” dedi. Fahri Haner  
24 Kasım öğretmenler günü kutlama çalışmaları milli eğitim müdürlüğü tarafından hazırlıklar başladı.

24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile her yıl 24 Kasım'da öğretmenler günü olarak kutlanıyor. Bu yılda 24 Kasım öğretmenler gün dolayısı ile Gölcük ilçe milli Eğitim müdürü Ercan Gülsuyu ve tertip komitesi ile hazırlıkları bu gün itibarı ile başlatıldı. Öğretmenler günü ile ilgili kısa bilgi veren Gölcük ilçe milli eğitim müdürü Ercan Gülsuyu; “hepimiz biliyoruz öğretmenlik mesleği çok kutsal bir meslektir. Bir öğretmen okulda çocuklarımıza yön verip eğiterek yetiştirendir. 24 Kasım öğretmenler günü dolayısı ile her yıl olduğu gibi bu yılda düzenleyeceğiz. Bu yıl biraz daha kapsamlı olacaktır. Emekli ve yaşlı öğretmenlerimiz ile bir araya gelmek ve aynı zamanda stajyer öğretmelerimizle de öğretmen evinde ama kahvaltı ama yemekte bir araya geleceğiz. Yine öğretmenlerimiz tarafından hazırlanan oyun havaları, Türk Halk Müziği korusu da yer alacaktır. 24 Kasım Öğretmenler gününü kutlamak için ilçe komitemiz hazırlıklarına bu gün itibarı ile başladı” dedi.

Fahri Haner  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.