MUHTARLAR MÜTEVELLİ HEYETİNİ SEÇTİ

Gündem 07.12.2019 - 14:27, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:16
 

MUHTARLAR MÜTEVELLİ HEYETİNİ SEÇTİ

Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda görev almak üzere her yıl, ilçemizde görev yapan mahalle muhtarları arasında yapılan mütevelli heyeti seçimi, bu yıl da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonu'nda, muhtarların katılımı ile gerçekleştirildi.

Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda görev almak üzere her yıl muhtarlar arasında yapılan mütevelli heyeti seçimi, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.  Gerçekleştirilen seçime Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve muhtarlar katılım gösterdi. Toplantıda ilk olarak divan kurulu seçildi. Divan kurulunda başkanlık görevine Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, katip üyeliklere ise Örcün Mahalle Muhtarı Mustafa Uyar ve İhsaniye Merkez Mahallesi Muhtarı Ahmet Özder seçildi.  YENİ SENE İÇERİSİNDE GÖREVLERİNE BAŞLAYACAKLAR Divan kurulunun seçilmesinin ardından şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı'mız okundu. Gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Divan kurulu Başkanı Bilge Saral, “Bu yıl yine her sene yaptığımız gibi farklı isimleri aday gösteriyoruz. Asil adaylarımız Yüzbaşılar Mahalle Muhtarı Haydar Akgüngör ve Eski Ferhadiye Mahalle Muhtarı Yaşar Ömer Kaya gösterilirken yedek üyeliklere Ayvazpınar Mahalle Muhtarı Ali Keskin ve Halıdere Yalı Mahallesi Muhtarı Seyfi Eraydın gösteriliyor” dedi.  Yapılan oylamada, asil ve yedek üyeler, oy birliği ile kabul edildi. Divan Başkanı Saral, sözlerine devam ederek “Yılbaşına kadar Mustafa Uyar ve Necati Baz, görevlerine devam edecek. Yılbaşından itibaren de yeni seçilen arkadaşlarımız görevlerine devam edecek” dedi.
Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda görev almak üzere her yıl, ilçemizde görev yapan mahalle muhtarları arasında yapılan mütevelli heyeti seçimi, bu yıl da Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonu'nda, muhtarların katılımı ile gerçekleştirildi.

Gölcük Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda görev almak üzere her yıl muhtarlar arasında yapılan mütevelli heyeti seçimi, Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
 Gerçekleştirilen seçime Gölcük Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral ve muhtarlar katılım gösterdi. Toplantıda ilk olarak divan kurulu seçildi. Divan kurulunda başkanlık görevine Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, katip üyeliklere ise Örcün Mahalle Muhtarı Mustafa Uyar ve İhsaniye Merkez Mahallesi Muhtarı Ahmet Özder seçildi. 

YENİ SENE İÇERİSİNDE GÖREVLERİNE BAŞLAYACAKLAR
Divan kurulunun seçilmesinin ardından şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı'mız okundu. Gerçekleştirilen toplantıda bir konuşma yapan Divan kurulu Başkanı Bilge Saral, “Bu yıl yine her sene yaptığımız gibi farklı isimleri aday gösteriyoruz. Asil adaylarımız Yüzbaşılar Mahalle Muhtarı Haydar Akgüngör ve Eski Ferhadiye Mahalle Muhtarı Yaşar Ömer Kaya gösterilirken yedek üyeliklere Ayvazpınar Mahalle Muhtarı Ali Keskin ve Halıdere Yalı Mahallesi Muhtarı Seyfi Eraydın gösteriliyor” dedi. 

Yapılan oylamada, asil ve yedek üyeler, oy birliği ile kabul edildi. Divan Başkanı Saral, sözlerine devam ederek “Yılbaşına kadar Mustafa Uyar ve Necati Baz, görevlerine devam edecek. Yılbaşından itibaren de yeni seçilen arkadaşlarımız görevlerine devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.