KÜLTÜR OKULLARI İLE PROTOKOL İMZALANDI

Eğitim 31.07.2015 - 10:44, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KÜLTÜR OKULLARI İLE PROTOKOL İMZALANDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kültür Okulları arasında 2015-2016 eğitim-öğretim yılında geçerli olacak iş birliği protolü imzalandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ile Kültür Okulları  kurucusu Ali Aydemir’in katıldığı törende Büyükşehir Belediyesi ile Kültür Okulları arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında   Büyükşehir  çalışanlarının birinci derecede yakınları Kültür Okulları’na yüzde 20 indirim ile kayıt yaptırabilecekler. PERSONELİMİZE DESTEK OLMAK İSTİYORUZ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş‘un makamında gerçekleşen protokol töreninde konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş “Büyükşehir Belediyesi olarak çalışanlarımıza destek olmak istiyoruz. Bu kapsamda Kültür okulları ile bir protokol imzaladık. Bu protokolün İki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”dedi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kültür Okulları arasında 2015-2016 eğitim-öğretim yılında geçerli olacak iş birliği protolü imzalandı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi  Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş ile Kültür Okulları  kurucusu Ali Aydemir’in katıldığı törende Büyükşehir Belediyesi ile Kültür Okulları arasında protokol imzalandı. Protokol kapsamında   Büyükşehir  çalışanlarının birinci derecede yakınları Kültür Okulları’na yüzde 20 indirim ile kayıt yaptırabilecekler.

PERSONELİMİZE DESTEK OLMAK İSTİYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Feyzullah Okumuş‘un makamında gerçekleşen protokol töreninde konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Okumuş “Büyükşehir Belediyesi olarak çalışanlarımıza destek olmak istiyoruz. Bu kapsamda Kültür okulları ile bir protokol imzaladık. Bu protokolün İki taraf içinde hayırlı uğurlu olmasını diliyorum”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.