KATLI OTOPARKA TEDBİR !

01.09.2015 - 14:51, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

KATLI OTOPARKA TEDBİR !

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, kısa süre önce hizmete açılan Katlı Otopark çevresinde döküm baba ve çiçeklik kondu.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Albay Burak Caddesi’nde yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan Katlı Otopark’ın etrafında denetim ve çalışmalar neticesinde otopark giriş ve yan tarafına araçların park ettiğinin görülmesi üzerine döküm baba ve çiçeklikler konarak gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halkımızın otopark konusunda duyarlı davranarak araçlarını yol ve yaya yoluna park etmemelerini, araçlarını otoparka park ederek çarşı içini araç trafiğinden rahatlatmalarını rica etti. Ayrıca yaya yollarına park eden araçlara gerekli yasal işlemin yapılacağını da bildirdi.  
Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından, kısa süre önce hizmete açılan Katlı Otopark çevresinde döküm baba ve çiçeklik kondu.

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Albay Burak Caddesi’nde yapımı tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulan Katlı Otopark’ın etrafında denetim ve çalışmalar neticesinde otopark giriş ve yan tarafına araçların park ettiğinin görülmesi üzerine döküm baba ve çiçeklikler konarak gerekli tedbirlerin alındığını bildirdi.

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Halkımızın otopark konusunda duyarlı davranarak araçlarını yol ve yaya yoluna park etmemelerini, araçlarını otoparka park ederek çarşı içini araç trafiğinden rahatlatmalarını rica etti. Ayrıca yaya yollarına park eden araçlara gerekli yasal işlemin yapılacağını da bildirdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.