''KADINLARIMIZA EB BÜYÜK DEĞİER AK PARTİ VERDİ ''

08.10.2015 - 15:38, Güncelleme: 31.05.2021 - 18:15
 

''KADINLARIMIZA EB BÜYÜK DEĞİER AK PARTİ VERDİ ''

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, seçim çalışmalarına Gölcük ilçesinde devam etti

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, seçim çalışmalarına Gölcük ilçesinde devam etti Kadınlarımıza en büyük değeri Ak Parti verdi Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı Ak Parti Seçim Beyannamesinde kadınlara sunulan hakların büyük bir kazanım olduğunu söyleyen Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, "Kadınlarımıza AK Parti iktidara geldiği günden beri ayrı önem vermiştir. AK Parti Hükümetlerimiz döneminde 13 yıllık iktidar süresince de kadınlarımız her alanda desteklenmiştir. Son olarak 1 Kasım'da yapılacak seçim Beyannamemizde yine kadınımıza ayrı önem verilmiştir. Kadınlarımız artık çocuk yapmak ve kariyer yapmak arasında tercih sorunu yaşamayacak. 1 Kasımda iktidarda olduğumuzda hanım kardeşlerimiz ilk çocukta 2 ay, ikincide 4 ay üçüncü çocukta 6 ay yarım gün çalışacak ve tam ücret alacaklar” dedi.   TÜRKİYE DE KADIN OLMAK AYRICALIKTIR  AK Parti olarak bununla da kalmıyoruz. Eğitim ailede başlar ve bu eğitimin en önemli taşı da annedir düşüncesi ile çocuklarını en iyi şekilde eğitim vermeleri için bu süreden sonra kadınlarımız tercih ederlerse çocukların eğitim yaşına kadar yarı zamanlı çalışabilecekler. Kadın girişimcilerimize önceki dönemlerde de yardımlarda bulunuyorduk ama 1 Kasım'dan sonra Kadın Girişimcilerimize, 100 bin TL'ye kadar 5 yıllık vadeli kredileriler vereceğiz. Kısacası Ak Parti Hükümetlerinden sonra geldiğimiz nokta da "Türkiye'de Kadın olmak ayrıcalıktır" diyebiliriz" dedi.
Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, seçim çalışmalarına Gölcük ilçesinde devam etti

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, seçim çalışmalarına Gölcük ilçesinde devam etti
Kadınlarımıza en büyük değeri Ak Parti verdi


Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı Ak Parti Seçim Beyannamesinde kadınlara sunulan hakların büyük bir kazanım olduğunu söyleyen Kocaeli Milletvekili Adayı Sami Çakır, "Kadınlarımıza AK Parti iktidara geldiği günden beri ayrı önem vermiştir. AK Parti Hükümetlerimiz döneminde 13 yıllık iktidar süresince de kadınlarımız her alanda desteklenmiştir. Son olarak 1 Kasım'da yapılacak seçim Beyannamemizde yine kadınımıza ayrı önem verilmiştir. Kadınlarımız artık çocuk yapmak ve kariyer yapmak arasında tercih sorunu yaşamayacak. 1 Kasımda iktidarda olduğumuzda hanım kardeşlerimiz ilk çocukta 2 ay, ikincide 4 ay üçüncü çocukta 6 ay yarım gün çalışacak ve tam ücret alacaklar” dedi.

 

TÜRKİYE DE KADIN OLMAK AYRICALIKTIR

 AK Parti olarak bununla da kalmıyoruz. Eğitim ailede başlar ve bu eğitimin en önemli taşı da annedir düşüncesi ile çocuklarını en iyi şekilde eğitim vermeleri için bu süreden sonra kadınlarımız tercih ederlerse çocukların eğitim yaşına kadar yarı zamanlı çalışabilecekler. Kadın girişimcilerimize önceki dönemlerde de yardımlarda bulunuyorduk ama 1 Kasım'dan sonra Kadın Girişimcilerimize, 100 bin TL'ye kadar 5 yıllık vadeli kredileriler vereceğiz. Kısacası Ak Parti Hükümetlerinden sonra geldiğimiz nokta da "Türkiye'de Kadın olmak ayrıcalıktır" diyebiliriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yenigolcuk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.